Мнозина се питат кой пък е Сашо Николов от прочулите

...
Мнозина се питат кой пък е Сашо Николов от прочулите
Коментари Харесай

Кой е Сашо Николов от смс-ите на Гешев и стои ли до него човек от Магнитски 2? - slava.bg

Мнозина се питат кой пък е Сашо Николов от прочулите се от папарашко фото на аления народен представител Явор Божанков на Точният текст там е „ Сега Сашо Николов”. Главният прокурор несъмнено е прав в почудата си. Обясняваме за какво за всички, които не са разбрали.
Гешев е бил объркан, че точно младшият народен представител от ГЕРБ, който влезе от Плевен, заради отхвърли на лидера на листата – медика проф. Горчев, бе претрупан с задачата да прочете лист с авансово написани тези.
Недоволството на Гешев е напълно целесъобразно от зрителска позиция, заради неумението на юриста в ролята на актьор, да изчете безпрепятствено и свястно текста. Някой умел юрист би могъл да изнесе цяла защита и да смае с сладкодумство сътрудниците си депутати и изключително публиката, наблюдаваща зрелището. Ала казусът не е подобен.
Николов има месеци адвокатска процедура, преди този момент е бил секретар на административния съд при началник от Школата в Симеоново – не е необикновен юридически отзив в действителност.
Не дават отговор на действителността обаче изказванията в някои медии, че бащата на младшия народен представител – легендата на българския мотоциклетизъм Богдан Николов, бил му платил акцията и
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР