Мнозина се интересуват от количествата на пестицидите в зеленчуците и

...
Мнозина се интересуват от количествата на пестицидите в зеленчуците и
Коментари Харесай

Ягодите с най-много пестициди, авокадо, царевица и ананас са с минимум количества - slava.bg

Мнозина се интересуват от количествата на пестицидите в зеленчуците и плодовете. Именно на тази тематика е отдаден и днешният ни лайфхак. Последното интернационално проучване, оповестено преди дни в Съединените американски щати, сподели сензационни резултати. Когато застанете пред купищата плодове и зеленчуци на пазара или в магазина, сетете се за тези няколко обстоятелството:
Най-много пестициди се оказва, че съдържат, само че във тип на красиви, само че безвкусни плодове от дълго време можем да си купуваме целогодишно.
В групата на водачите по наличие на рисковите субстанции се оказва спанакът, който другояче е доста рекламирана и надали не супер храна. Ние също скоро ще ви представим някои изненадващи нейни разновидности за приложимост.
Много потребното зеле, чието семейство от зеленчуци и салати вид маруля през последните години се радва на голямо медийно внимание и е считано за надали не най-хубавото за ястие, също попада в челото на класацията.
Авокадото е отпред на позитивната листа на растителни артикули, които се оказват с минимално количество пестициди в тях.
Изненадата в позитивната ранглиста е царевицата, която другояче е описвана като една от храните с най-висока химизация години наред. Оказва се, че тези клюки очевидно са прекомерно пресилени.
В тройката на обичаните плодове с най-малко пестициди е ананасът, който съдържа и най-малко калории....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР