Мнозина пренебрегват факта, че тялото само дава сигнали месец преди

...
Мнозина пренебрегват факта, че тялото само дава сигнали месец преди
Коментари Харесай

Преди да получите инфаркт, тялото ще ви предупреди с тези знаци

Мнозина подценяват обстоятелството, че тялото единствено дава сигнали месец преди приемането на инфаркт. Те са толкоз публикувани, че нормално водят до комплициране, само че когато се появят в несъразмерна форма, не би трябвало да имате подозрение: потърсете лекарска помощ допустимо най-скоро.

Важни признаци:

Аритмия:

Когато пулсацията стане доста неравномерна, това е доста рисково. Всъщност тя е един от най-честите признаци за инфаркт. Може да почувствате замаяност, отмалялост или дори да имате затруднено дишане.

Косопад:

Той се дължи на влошената липса на циркулация, т.е. кръвта не циркулира вярно през вашето тяло и не доближава до главата. Липсата на положително кръвообращение може да аргументи и други неврологични дискомфорти.

Грип:

Тъй като кръвта не циркулира добре, кислородът се губи и тялото отслабва, тъй че имунната система позволява на микроорганизмите да обхванат в тялото и да причинят настинки и други болести.

Виене на свят:

Много постоянно, този симптом се появява преди инфаркт, съпроводен със студено изпотяване. Както много хора знаят, кръвта би трябвало да бъде разпределена в тялото. Когато това не се случи вярно, се повлиява на температурата на няколко зони и се причиняват тежки мозъчни дискомфорти.

Умора:

Когато сърцето не работи вярно, усещаме отмалялост, желаеме да не вършим нищо и имаме неприятно усещане за болежка в тялото.

Проблеми с дихателните пътища:

Липсата на оксигенация нормално предизвиква подобен дискомфорт, изключително когато сърцето не успява да се оправи и ние не сме наясно с това.

Налягане в гърдите:

Чувствате сякаш някой седи върху гърдите ви и не можете да премахнете това възприятие. Чувствате се удавени, уплашени и обезверени. Това е главният признак за тежка сърдечна недостатъчност.

Отпадналост:

Ако излизате на разходка, пазарувате или правите действия, които не изискват доста старания, а все още сте отпаднали, би трябвало да вземете защитни ограничения.

Вижте още: Ще спрете да купувате тази напитка, когато прочетете информацията

Ако имате или получите в бъдеще сходен дискомфорт, неотложно се консултирайте с доктор.

Винаги е по-добре да знаете какво се случва в тялото ви, даже и с ясно изразени общи признаци. Не забравяйте, че вашето здраве е от първостепенно значение.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР