Мнозина описват втория сезон на “ Ергенът “ като дори

...
Мнозина описват втория сезон на “ Ергенът “ като дори
Коментари Харесай

Продуцентите си скубят косите! Ергенът стяга сватба, ето избраницата му:

Мнозина разказват втория сезон на “ Ергенът “ като даже по-скандален от първия. И въпреки на пръв взор Евгени Генчев да наподобява мирен и внимателен, той върти продуцентите на дребния си пръст и те към този момент пропищяха от него.

Причината – Евгени няма желание да чака до края на излъчването на риалитито, а към този момент се готви съществено да минава пред олтара с избраницата си.

 Евгени Ергенът

Последните клюки, тиражирани интензивно в общественото пространство, редят, че сватбата на пианиста ще бъде в родния му Пловдив и то единствено след два месеца. Известно е, че фамилията на Евгени е много заможно, което значи, че и сватбеното празненство ще подсети на холивудските. А бъдещата младоженка, което е най-интересното в тази ситуация, е позната дама.

Въпреки че се стараела да не се демонстрира доста, тя на няколко пъти ходела дружно с Евгени до ресторанта, с цел да избира украса, меню и всичко останало. Двамата към момента се крият и не се демонстрират дружно на никое място, защото са подписали специална уговорка за дискретност. И двамата, да, тъй като булката е Елена, която към този момент следим във формата да се „ бори “ наедно с останалите за вниманието на Ергена, пишат „ Клюки.бг “

 Евгени и Елена Ергенът

Много от феновете не имат вяра, че тъкмо Елена ще накара Евгени да се влюби до лудост в нея, защото досега двамата се държаха благо и нежно един с различен, само че не демонстрираха изпепеляваща пристрастеност, присъща на влюбването. Евгени даже е много въздържан.

Дали приказваме за терзание или пък за тактичност, оставяме на вас да прецените. В същото време станахме очевидци на много горещи целувки сред Евгени и Айлин Бобева, Валерия Георгиева, Джия и Боряна.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР