Мнозина наричат Джулиана Гани царица на глупостта, в това число

...
Мнозина наричат Джулиана Гани царица на глупостта, в това число
Коментари Харесай

Джулиана Гани откачи: Илиян още ме иска, но не може да ме има!

Мнозина назовават Джулиана Гани " кралица на нелепостта ", включително и някогашният й към този момент Илиян Найденов. Ако би трябвало да сме почтени, има за какво. Всички помним по какъв начин с ушите си чухме Ганито да крещи по какъв начин ще си зареже сина и ще го даде за развъждане на непознати хора, а тя да си роди друго - и това единствено поради скандал с мъжа си.

Днес пък пластмасовата кукла полудя и съобщи, че Илиян умирал още за нея и я желал, само че не можел да я има. Затова и той измислял всички злословия по неин адрес и ги разпространявал по уеб сайтове и вестници.

Де факто множеството неща, които злепоставят Джулиана, идват от самата нея и от това какво тя споделя или прави. А зад останалото си стоят очевидци като тези, които станаха очевидци на бурните й кавги с новия Теодор Гецов. Явно нервностите са в характера на Джулката и тя няма по какъв начин да се промени, колкото и да не й изнася да я приказват.

Научил за следващите й прояви по отношение на него, някогашният й скочи и уместно я " нахрани ", освен това освен обществено, само че и в персонален чат. Найденов през смях съобщи на Гани да спре да си измисля и да си мечтае той да я желае, тъй като в действителност е луда, а той е с 250 обиколки преди нея.

" На него освен не му дреме, той е признателен, че му се махна от главата. Страшна злина е тая! ", разясняват негови познати.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР