Мнозина мечтаят за щастлива и взаимна любов, но не всеки

...
Мнозина мечтаят за щастлива и взаимна любов, но не всеки
Коментари Харесай

Няколко доказани поверия за любов и късмет

Мнозина мечтаят за щастлива и взаимна обич, само че не всеки може да се похвали с такова благополучие. Доказаните суеверия ще ви отърват от самотата и ще ускорите съдбовната среща.

Взаимната обич е значим съставен елемент на живота, с помощта на който е по-лесно да се преодолеят краткотрайните компликации и да се привлекат щастливи промени. Експертите предлагат да се обърнете към националната мъдрост, с цел да се отървете по-бързо от самотата и да внесете дълго чаканата обич в живота.

Според поверието едно момиче ще откри любовта си, в случай че завърже червен конец на клоните на млада ябълка и остави личната си изпечена кифла в корените на дървото. Те се покланят на дървото и молят за помощ за привличане на благополучие.

Поверието споделя, че самотниците скоро ще намерят сродната си душа, в случай че срещнат щастливи влюбени по пътя. Също по този начин съдбовна среща е обещана от двойка бели гълъби, семейство патици с патета, двойка жерави.

Ако срещнете ухилен човек сутринта, ще имате шанс в персоналния ви живот. Ако това е жена, тогава срещата ще се организира сутринта. Ако срещнете ухилен мъж - срещата ще е в късния следобяд.

Сънят също ще покаже, че самотата ви скоро ще свърши. В него самотните сърца виждат чифт ярки обувки, които желаят да носят.

Сигурен знак за обич е ярката дъга в дъжда. Такъв знак на ориста загатва, че ще настъпят редица промени в живота скоро, съкровените фантазии ще станат действителност и самотата ще престане да ви изтезава.

Любовта няма да ви накара да чакате, в случай че на ръката ви е кацнала калинка и не бърза да отлети. Броят на нейните точки ще ви каже какъв брой дни ще минат преди дълго чаканата среща с вашата сродна душа.

Можете също по този начин да привлечете обич и благополучие с помощта на елементарни талисмани. С тяхна помощ всеки ще успее да реализира триумф и да не помни времето на самотност, което ви е пречило да се наслаждавате на живота и е отровило всекидневието.

Източник:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР