Мнозина биха се заклели, че смартфоните и социалните мрежи убиват

...
Мнозина биха се заклели, че смартфоните и социалните мрежи убиват
Коментари Харесай

Поколение Nova: Теа Денолюбова и селфито като още една форма на себеизразяване

Мнозина биха се заклели, че смарт телефоните и обществените мрежи убиват изкуството. За да се наречете сполучливо художник, дизайнер, фотограф, се изискват гений, труд и воля.

От друга страна съществуването на смарт телефон може да бъде инструмент за това да сте „ актьор “. Благодарение на модерните технологии, артистите могат да стигат до хората и по-важното - до вярната публика, която да ги оцени. И поради това, че всеки може да качва (както и става), най-хубавото или най-малко особеното може да изпъкне по-лесно.

Не е изключително мъчно да се изгубиш в клишета, по тази причина и днешните създатели търсят ентусиазъм отвън екраните и много пъти от създателите на предишните епохи.

Интервюто с Теа Денолюбова е част от поредицата ни с Huawei. Снимките на Теа са снимани със селфи камерата на Huawei nova 10 Pro.

 Huawei nova 10 pro, ревю

Още с появяването си Huawei nova 10 Pro си завоюва име като “най-добрия телефон за селфита ”. Серията nova е насочена към младите и техните потребности, като в това време компанията прави голям брой проучвания по въпроса какво желаят представителите на така наречен next gen.

Ако съдим по развиването на nova 10 Pro, то златното сечение се намира сред страните на триъгълника цена - продуктивност - атрактивен външен тип. Или както споделят от компанията във връзка с последното - “beauty comes first ”.

Около главния датчик от тройната камера има златен кръг. Цялата система е много издадена, като и трите датчика са сложени на златиста стъклена поставка с надписи. Всичко това е отиграно до степен да се трансформира дизайнерски 3D резултат.

Още един плюс към естетиката на nova 10 Pro е, че гърбът е непрозрачен с приятна грапава текстура, по която не се лепят отпечатъци, само че става приятна игра със светлината в двуцветни нюанси. Цветът на фотографията се назовава Starry Silver.

Онова, което прави nova 10 Pro неповторим за момента на пазара телефон, не е 50-мегапикселовата камера на гърба, а системата на предната камера. Nova 10 Pro има двойна предна камера: единият ѝ обектив е 60 MP ултраширок, а другият - 8-мегапикселова портретна камера.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР