Множество проверени търговски обекти, адреси и заведения след мащабната акция

...
Множество проверени търговски обекти, адреси и заведения след мащабната акция
Коментари Харесай

Заведение работи над 2 г. без разрешителни

Множество тествани търговски обекти, адреси и заведения след огромната акция на полицията в Пловдивско. Проверките се правят по разнообразни линии, като една от тях е битката с купения избор. Над 80 актове и фишове бяха връчени по време на акцията. Полицията нахлу в хранителни магазини, заложни къщи, автоморги и в питейни заведения в Раковски и Брезово.

Според старши комисар Васил Костадинов, шеф на полицията в Пловдив, над 250 МПС са били тествани. " Над 20 търговски обекта, в това число 4 заведения. Установени са случаи, в които повече от 2 години обект действа без разрешителни. Съставени са 18 предупредителни протокола. Проверявано е и за държане на дървен материал без разрешителни, както и предварителна защита на продажба на дрога край учебни заведения ", уточни той. 

По думите му има съответно добита информация за лица, общности и групи, които се следят по съмнения за пазаруване на гласове. Проверява се и корпоративния избор. " През юли 2021 година гласът струваше до 50 лв., цената би следвало все още да надмине 100, поради инфлацията ", съобщи Костадинов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР