Множество концерти на известни български изпълнители и други събития предстоят

...
Множество концерти на известни български изпълнители и други събития предстоят
Коментари Харесай

Множество концерти и събития това лято в „Аспарухово” 

Множество концерти на известни български реализатори и други събития предстоят във варненския квартал „ Аспарухово ” напролет и лятото. Програмата беше оповестена от районния кмет Ивайло Маринов.

Събитията ще стартират в навечерието на Цветница. В дните от 6 до 9 април всяка вечер от 19:30 ч. ще има концерти. Те ще стартират с националната певица Нелина, а в идващите дни ще гостуват Елица Тодорова, Веселин Маринов и Донко Марков.

Седмицата от 24 до 30 април ще е отдадена на храма „ Св. Цар Борис “, който отбелязва 100-годишнина. В последния ден от април в него ще бъде отслужена архиерейска света литургия от варненския и великопреславски митрополит Йоан.

56-то издание на фестивала „ Аспарухово пее и танцува ” ще се организира от 20 до 26 юни. То ще бъде намерено от Валя Балканска и гайдаря Петър Янев. Специални посетители тази година ще бъдат Васил Найденов, Глория, шоумените от „ Тутурутка “, българските рок групи „ Контрол “, ПИФ и други.

Второто издание на Q-JAZZ FESTIVAL ще се организира от 13 до 15 юли в местността.

От 21 до 29 юли в Аспаруховия парк ще се организира второто издание на „ Лятна фиеста “ с присъединяване Тита, Симона Загорова, Николай Славеев, Криско, Славка Калчева, група „ Сигнал “ и други.

От 22 до 23 юли феновете на зрелищни гонки с дронове ще имат опцията да следят за следващ път интернационално дрон съревнование.

От 1 до 6 август ще фестивалът на късометражните филми „ Карантината “.

За трета поредна година регион „ Аспарухово “ ще бъде хазаин на VARNA ROCK ADVENTURE от 11 до 13 август. „ Най-дългата вечеря на плажа “ ще се организира на 19 август с присъединяване на дует „ Ритон “.

Международният фестивал на хвърчилата е плануван за последните дни на август.

Лятото ще бъде изпратено с VARNA OKTOBERFEST в дните от 28 септември до 1 октомври.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР