Множество кадети на шерифския отдел на окръг Лос Анджелис бяха

...
Множество кадети на шерифския отдел на окръг Лос Анджелис бяха
Коментари Харесай

Автомобил се вряза в колона бягащи полицейски кадети край Лос Анджелис

Множество кадети на шерифския отдел на окръг Лос Анджелис бяха ранени, когато кола се вряза в колоната им, до момента в който бягат в град Уитиър, Калифорния , оповестиха от полицейското ръководство, представени от Ройтерс.

Ранените кадети са откарани в лечебни заведения, само че не е известно какво е положението им, както и положението на водача. Подробности за повода за злополуката също не се оповестяват , съгласно представител на полицията.

Тя съобщи, че не може да уточни точния брой на ранените кадети , само че локалният филиал на Ей Би Си заяви, че минимум 10 кадети са били ранени .

Бъдещите служители на реда са упражнявали в жилищен регион на Уитиър, град в покрайнините на Лос Анджелис, когато транспортното средство ги е връхлетяло към 6:30 часа сутринта локално време (16:30 часа българско време).

От фрагменти на Ей Би Си, снимани от въздуха на мястото на случая по-малко от час след настъпването му се вижда сплескан джип на тротоара до паднал осветителен дирек.

От полицейското ръководство в Лос Анджелис написаха на своята страница в " Туитър ", че мислите им са с всички, които са наранени от случая и че до момента в който чакат детайлности, пожелават на всички пострадали бързо възобновяване.

Here’s context for anyone wondering
— Maria Coppola-Rapier (@agaveblossom)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР