Множество абонати ще бъдат с прекъснато електрозахранване в последния работен

...
Множество абонати ще бъдат с прекъснато електрозахранване в последния работен
Коментари Харесай

Днес няма да има ток около Терапията

Множество клиенти ще бъдат с прекратено електрозахранване в последния работен ден на седмицата, оповестиха от ЕРП Север АД за Varna24.bg .

От 09:00 ч. до 16:30 ч. заради осъществяване на обезопасяване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна – част от м-ст Ракитника, клиентите, електрозахранени Търговско предприятие 885.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обезопасяване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Дъбравино. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обезопасяване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Житница. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

Днес от 09:00 ч. до 16:30 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Куманово – част ул. 3-та, част от ул. 16-та, ул. 17-та, ул. 20-та, част от ул. 18-та, част от ул. 19-та, електрозахранени от Търговско предприятие 3.

От 08:30 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Виница, ул. Аладжа манастир, ул. Горска, ул. Александър Кръстев, ул. Димитър Димов, ул. Добри Христов, ул. Кастрица, ул. Лозарска, ул. Обзор, ул. Съби Велков, ул. Христо Каварналиев и м-ст Розмарин, електрозахранени от Търговско предприятие 688. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Днес от 08:30 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Виница, ул. Аладжа манастир, ул. Венчан, ул. Китен, ул. Лозарска, ул. Обзор, ул. Овеч, ул. Петрич и част от ул. Цар Борис III, електрозахранени от Търговско предприятие 889 и Търговско предприятие 890. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Днес от 09:00 ч. до 16:00 ч. заради осъществяване на профилактика на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Градинарово, с. Снежина.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 16:00 ч. в регионите на Вилна зона на гр. Провадия, м-ст Фазанарията, с. Кривня, с. Черковна, с. Овчага, с. Равна, с. Неново, с. Овчага.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Добротич – клиентите, електрозахранени от МТП 3, с. Доброплодно – клиентите, електрозахранени от МТП 5 Язовир, МТТ БТК и МТП 1.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от ч. до ч. в регионите на с. Белоградец, с. Млада армия, с. Златина, с. Ягнило, с. Доброплодно.

Днес от 09:00 ч. до 16:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Ветрино – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 6, Търговско предприятие 4, МТП 7, Търговско предприятие 16 ТПК.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 10:00 ч. и от 15:00 ч. до16:00 ч. в регионите на с. Искър, с. Михалич, с. Момчилово, с.Средно село, с. Добротич.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - част от м-ст Сотира - региона към кръстовището на бул. Хр. Смирненски и ул. Мир и региона северно от Терапевтичен блок, електрозахранени от Търговско предприятие 408 и 1024.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 17:00 ч. в регионите на ул. Васил Петлешков, ул. Дружба, ул. Елица, ул. Мадара, ул. Народен пестник, ул. Острава, ул. Проф. Цани Калянджиев, ул. Рощок, ул. Тодор Бояджиев.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - ул. Евлоги Георгиев 20, 21, 22, 23, 24, 25, 29, 32, ул. Емил Марков 2, 4, част от региона над бул. Хр. Смирненски и бензиностанция Лукойл /обръщач на рейс № 13 в м-ст Кокарджа/Разсадника и м-ст Изгрев, електрозахранени от Търговско предприятие 262.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 17:00 ч. в регионите на ул. Дилянка, ул. Виолетка, ул. Дубровник 7, 8, част от м-ст Изгрев, м-ст Кемер дере и м-ст Папаз чаир в региона на подстанция Изток.

От 08:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на оперативни превключвания на оборудванията за доставка на електрическа енергия, са вероятни разстройства на електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Владислав Варненчик.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР