Многоуважаваният специалист по образна диагностика д-р Красимир Думанов е починал

...
Многоуважаваният специалист по образна диагностика д-р Красимир Думанов е починал
Коментари Харесай

Огромна трагедия тресе Бургас! Почина...

Многоуважаваният експерт по образна диагностика доктор Красимир Думанов е умрял след тежко боледуване, написа Флагман.бг. Той е умрял в приюта на УМБАЛ-Бургас, където бе настанен преди няколко месеца. Заради прекаран инсулт 62-годишният доктор бе обездвижен и в извънредно тежко положение.

Д-р Думанов, който през февруари бе пренебрегнат в УМБАЛ-Бургас от частния Център за настаняване и обгрижване „ Йорк”- Поморие, благосъстоятелност на Галина Калвакова. Малко преди този момент 62-годишният досегашен доктор в същата тази болница беше изгубил брачната половинка си – доктор Соня Вангелова, а старческият подслон, където беше настанен сякаш, с цел да изживее последните си дни умерено, се трансформира в негов затвор.

Четете още: Нечовешка покруса с прочут бургаски доктор! Държат го под ключ в " Хоспис на ужасите " и чакат бързата му гибел

В началото на годината Галина Калвакова му дава пълномощие, което докторът не е разписал, а е сложил единствено пръстов отпечатък.

Този документ е дал право на Галина Калвакова и юрист Мартин Стефанов да оперират със спестяванията и имуществото му.

В сметката на починалата му брачна половинка, на която доктор Думанов е единствен правоприемник, е имало 70 хиляди лв., които са източени и преведени към сметка на Калвакова. След следствието на Флагман.бг прокуратурата се намеси и стартира подробно следствие, а Калвакова е върнала парите на доктор Думанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР