Многомилионното възпиращо съоръжение или просто казано - оградата ни с

...
Многомилионното възпиращо съоръжение или просто казано - оградата ни с
Коментари Харесай

Подиграват се как се преминава златната ограда с Турция - със стълба

Многомилионното " възпиращо оборудване " или просто казано - оградата ни с Турция, която глътна неизвесто какъв брой пари, е воин във видеоклип на трафиканти.

На него ясно се вижда по какъв начин млади мъже преодоляват оборудването измежду бял ден - с помощта единствено на стълба. Нова тв сподели видеото, което върви из Tik tok.

То е нещо като клип с инструкции по какъв начин се минава незаконно през граница.

В кръга на шегата може да се каже, че младите момчета от видеото дори са се минали, тъй като на доста места оградата изцяло рухна. Такива фрагменти пък преди време популяризира евродепутатката Елена Йончева, а Валери Симеонов - на който бе връчна от кабинета " Борисов " грижата за оградата, опита да я даде на прокуратурата за " нещо като държавна измяна ".

От Министерство на вътрешните работи декларирали пред Нова тв, че групата, дружно с трафикантите била арестувана. Работата по случая продължава в границите на досъдебното произвеждане. От вътрешното министерство прибавиха още, че групата е била арестувана преди клипът да е пуснат в обществените мрежи (?!).

" Става въпрос за добре проведена система, която стартира надълбоко навътре в Турция. Това е рентабилен бизнес”, сподели в студиото на Нова тв специалистът по сигурност Славчо Велков. По думите му такова прекосяване няма по какъв начин да е допустимо без присъединяване на хора от българска страна.

Преди дни Клуб Z пусна коментар на Ясен Бочаров, който подсещаше, че Финландия сполучливо охранява 1340 км граница с Русия.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР