Многолюдното семейство на Доналд Тръмп и желанието на президента на

...
Многолюдното семейство на Доналд Тръмп и желанието на президента на
Коментари Харесай

Сикрет сървис свърши парите за охрана на Тръмп

Многолюдното семейство на Доналд Тръмп и желанието на президента на Съединени американски щати да прекарва уикендите в първокласните си голф клубове са изчерпали отпуснатия за тази година бюджет на Сикрет сървис, разкри в. USA Today, представен от Reuters.

Рандолф Алес, шефът на службата, която охранява президента, споделя за американския всекидневник, че над 1000 нейни сътрудници към този момент са достигнали избрания от федералния бюджет самостоятелен таван за заплати и ексклузивен труд, който е по 160 000 $ годишно.

Натоварването на Сикрет сървис е невиждано, защото поема пълнолетните деца на президента, които доста пътуват за ръководството на фамилния бизнес, само че и за ваканциите си, както и самия Доналд Тръмп, който прекарва уикендите си главно в своите клубове за голф и други първокласни имения на Източното крайбрежие - във Флорида, Вирджиния или Ню Джърси.



"Президентът има многочислено семейство, а нашата отговорност е избрана по закон. Нямам никаква опция за маневриране ", декларира Алес, който е някогашен военачалник от морската пехота.

Той показва, че до момента на сътрудниците му в никакъв случай не се е налагало да охраняват толкоз огромен брой хора, свързани малко или доста с Белия дом: 42 души, включително 18-членното семейство на президента. При ръководството на предшественика на Тръмп - Барак Обама, тази численост е била 31 души.



Непрестанните пътувания и изключителният труд водят и до всеобщо овакантяване на сътрудници и началникът им предизвестява, че в случай че Конгресът не усили бюджета на службата, той няма да може да изплати към този момент положения ексклузивен труд.

Комисиите в Конгреса оповестиха, че търсят решение.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР