Многоликият актьор Мадс Микелсен изглежда прави поредната си брилятна роля

...
Многоликият актьор Мадс Микелсен изглежда прави поредната си брилятна роля
Коментари Харесай

Мадс Микелсен влиза в образа на зловещ нацистки учен в Индиана Джоунс 5“

Многоликият артист Мадс Микелсен наподобява прави следващата си брилятна роля – тази на изверг. Нещо все по-предпочитано като нрав от скандинавската звезда.

Empire разгласява фотоси на Харисън Форд в „ Индиана Джоунс 5 “, само че също така и хвърля първи взор към злодея Волер, изигран от Мадс Микелсен, който се превъплъщава в облика на нацистки академик.

" Той е човек, който би желал да поправи някои от грешките на предишното ", сподели Микелсен за героя си.

Твърди се също, че героят е основан по модела на Вернер декор Браун, действително действителен инженер на НАСА, който е някогашен член на нацистката партия.

Разкрит е и интервалът, в който се развива действието в „ Индиана Джоунс 5 “, като Инди ще се изправи против Волер на Мадс Микелсен през 1969 година Инди открива, че Волер и екипът му стоят зад кацането на Луната. Не сме сигурни какво общо ще има кацането на Луната с основния сюжет, само че ще има някаква светиня, която и Инди, и Волер търсят и която ще промени хода на историята такава, каквато я познаваме.

На мястото на Стивън Спилбърг като режисьор на " Индиана Джоунс 5 " застава Джеймс Манголд, който се прочу с работата си по " Логан " и " Форд против Ферари ". Той сигурно има режисьорските качества да изпрати Харисън Форд с най-голямо достолепие. Мадс Микелсен също е приказен артист, който би трябвало да се трансформира в много вълнуващ изверг.

Обмисляно е било Антонио Бандерас да бъде основният изверг в " Индиана Джоунс 5 ", само че тази роля явно най-после е поверена на Мадс Микелсен. Бандерас обаче също влиза във кино лентата, само че към момента не е ясно дали ще бъде другар или зложелател на Инди.

В " Индиана Джоунс 5 " ще вземат участие Мадс Микелсен, Антонио Бандерас, Фийби Уолър-Бридж, Томас Кречман, Джон Рис-Дейвис и доста други. Твърди се, че това ще бъде последният път, в който Форд ще постави шапката и камшика.

Официалната премиера на " Индиана Джоунс 5 " ще се състои на 30 юни 2023 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР