Многократната шампионка на България Александра Фейгин се класира за волната

...
Многократната шампионка на България Александра Фейгин се класира за волната
Коментари Харесай

Александра Фейгин се класира за волната програма в Пекин

Многократната шампионка на България Александра Фейгин се класира за волната стратегия при дамите на шампионата по фигурно пързаляне на Игрите в Пекин.

19-годишната Фейгин беше оценена с 59.16 точки (32.36 точки за механически детайли и 26.80 точки за съставни елементи на програмата), което е нейно най-хубаво достижение за сезона.

Тя извърши чисто всичките си скокове - двоен аксел, композиция троен дебелак - троен дебелак, както и троен ритбергер. Състезанието продължава, само че е несъмнено, че Фейгин ще бъде измежду финалистките във волната стратегия в четвъртък.

"Съвсем спокойна излязох, не се притеснявах, което беше много необичайно. Вероятно поради атмосферата, която подготвя. Показах това, за което упражнявах. Просто си споделих, че най-сложното мина и в този момент би трябвало да покажа най-хубавото от себе си, не поради някой различен, а поради мен.

Исках най-сетне през този сезон да изиграя без неточност късата стратегия. Надявам се да мога да се настроя още веднъж за четвъртък, там към този момент е по-тежко, тъй като е волната стратегия, само че се веселя, че съумях да се класирам ", сподели Фейгин минути след осъществяването си.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР