Многобройни наблюдения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са били докладвани

...
Многобройни наблюдения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са били докладвани
Коментари Харесай

Десетки НЛО-та тормозят самолети над Тихия океан

Многобройни наблюдения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са били докладвани от десетки водачи, летящи над Тихия океан през последните два месеца, съгласно откривател на НЛО, съобщи " Телеграф ".

Бен Хансен, някогашен сътрудник на ФБР и водещ на шоуто Discovery+ UFO Witness, получи нови фрагменти и записи от контрола на въздушното придвижване, които демонстрират комплицирани водачи, опитващи се да обяснят на диспечер за странните си наблюдения във въздуха. Той събра разкази на водачи от Southwest Airlines, Hawaiian Airlines и други компании сред 6 август и 23 септември.

В един вълнуващ роман някогашен боен водач оповестява, че е видял доста самолети да летят над него. „ Имаме няколко самолета на север тук и се въртят в кръг на доста по-голяма височина от нас. Имате ли визия какви са? “, пита водачът Марк Хълси по радиото на 18 август, до момента в който летеи с под наем аероплан край крайбрежията на Лос Анджелис.

Обърканият диспечър дава отговор на Хълси, че не е сигурен какво се случва. Хълси още веднъж се обажда 23 минути по-късно, с цел да каже, че трите самолета, за които в началото е докладвал, са се нараснали до седем, летейки сред 5 000 и 10 000 фута над него. „ Те просто не престават да се въртят в кръг. Бях водач на F-18 в морската пехота и ви споделям, правил съм доста прихващания, в никакъв случай не съм виждал нещо сходно “, споделя Хълси в записа.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР