Много връзки започват и се разпадат, преди още да сме

...
Много връзки започват и се разпадат, преди още да сме
Коментари Харесай

Тайните на успешната връзка

Много връзки стартират и се разпадат, преди още да сме осъзнали какво тъкмо се случва. Всяко едно обвързване крие своите особености и доста деликатно би трябвало да се подходи към началото на връзката. За една мощна обич е нужно време, а двамата не си го дават един на различен и намират мотиви да сложат, край още преди да са осъзнали какво тъкмо би трябвало да създадат и да са дали късмет на връзките им. Затова би трябвало да бъдете готови за всичко и да знаете по какъв начин да приемате сложните моменти и да се справяте с тях. Не забравяйте, че във връзката ви сте двама души и постоянно можете да потърсите помощ от индивида до вас. Ето някои препоръки за сполучлива връзка.

Изразявайте на глас възприятията си. Комуникацията е главният ключ към всяка трайна връзка, както и честността. Следователно е наложително да говорите за възприятията си, изключително за тези към колегата си. Кажете на половинката си какъв брой доста я обичате и я обожавате, по този начин ще го мотивирате да ви обича още повече. В същото време, когато имате проблеми или терзания, споделете за това. Поемете самодейността да обсъдите нещата, защото в случай че премълчавате, няма по какъв начин да се справите със обстановката. Не печелите нищо, като се затваряте в себе си, рано или късно нещата ще ескалират и това може и да докара до раздор в връзките ви. Не се опасявайте да бъдете почтени, защото, когато казвате истината, вие също давате своето доверие и убеденост.

Показвайте от самото начало какъв брой доста ви е грижа за мъжа ви. Освен че сте открити за възприятията си, значимо е и да деянията своята обвързаност към колегата си. Както се споделя, дейностите приказват по-силно от думите, тъй че п -добре изразете възприятията си посредством нещата, които вършиме. Те включват частици романтика, мислене и познаване и деяние съгласно потребностите и желанията на колегата ви.

Оценявайте колегата си. Да бъде оценен значи доста за всеки човек, изключително когато ток вижда това от своята половинка. По този метод покажете своята признателност към половинката си, без значение дали прекарвате хубави моменти дружно или се справяте с сложни обстановки. Колкото вашият сътрудник е скъп, толкоз повече той се стреми да стане по-добър човек и по-добър ухажор за вас.

Споделяйте  личните си проблеми с него. Много двойки считат, че когато са обвързани, всички неща, с които се сблъскат, би трябвало да пазят за себе си, с цел да не натоварват колегата си. Но това не би трябвало да е по този начин, защото макар решението да влезете във връзка, вие двамата към момента сте разнообразни, обособени персони и всеки може да се сблъска  с разнообразни провокации. Трябва да споделите освен своите желания към връзката си, само че и своите фантазии, страхове и скрупули като персона. По този метод вашият сътрудник ще знае тъкмо по какъв начин да се оправи с това, през което преминавате, и ще ви помогне да го преодолеете, и назад. Това също усилва доверието ви един към различен, защото знаете, че ще се изправите дружно с всички тези наслади моменти и тествания.

Бъдете поддръжка на колегата си. Говорейки за стремежите, значимо е да бъдете здрава опора на колегата си, без значение дали той има желания, свързани с връзката ви, или с персоналното и професионалното му израстване. Бъдете най-големият му почитател, когато има триумфи и индивидът, който най-вече го поддържа, когато времената станат сложни. Моралната опора, която предоставяте, в никакъв случай не може да бъде равносилна на това, което другите му другари обезпечават. Именно посредством вас вашият сътрудник ще се въодушеви още повече да реализира всичко, което желае в живота. Поставете се и в противоположната обстановка и се замислете какъв брой би било скъпо за вас да знаете, че има някого, на който може да разчитате безусловно когато и да е.

Изненадвайте го с дарове. Това също е значителен фактор за сполучлива връзка. Всъщност подаръкът не е наложително да бъде безценен. В същото време подаръците придават спонтанност, изключително когато са непредвидени. Този акт дава нов подтик на настоящата ви конфигурация, нещо, от което вие и вашият сътрудник се нуждаете, с цел да поддържате връзката си в положително въодушевление.Можете да сготвите обичаното ядене на колегата си или да създадете ръчно направен продукт, който той да употребява. Ако можете да отделите повече средства, може да го зарадвате и със СПА уикенд за двама или просто да си напишете благо писмо до него. Важен е жестът и да го извършите от сърце.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР