Много витамини Ако сте приели повече витамин С, то знайте,

...
Много витамини Ако сте приели повече витамин С, то знайте,
Коментари Харесай

Нарушения в месечния цикъл – защо и как да се справим

Много витамини

Ако сте приели повече витамин С, то знайте, че той работи върху сгъстяването на кръвта и прекъсването на кървенето в организма. Ако сте приели по-голямо количество директно преди месечния си цикъл, то може да очаквате закъснение от няколко дни.

Здраве и добра форма, всичко в едно - ето по какъв начин

Стрес и изтощеност
4 чая, които ще облекчат болките по време на месечния ви цикъл
Менструалните конвулсии са резултат от контракции на матката, причинявайки болки, туптене и конвулсии в региона на таза и долната част на...
Прочети повече
Ако сте в стресова обстановка, то евентуално нервната ви система е влезнала в положения на „ спасявай се и оцелявай “. Тогава тялото пести сила от всичко и е допустимо да забави или пропусне дата, която очаквате.

Същото деяние се появява и в случай че пре-тренирате в залата. Тежките физически тренировки до ръба на преумората могат да претоварят организма и той да премине в „ пестелив “ режим на сила.

Подсигурете си положително хранене, изключително в случай че сте спортуващи. Нормалният дневен банкет на калории и потребни мазнини е основен за построяването на хормоните и тяхната вярна функционалност.

Обездвижването, залежаването, уседналият метод на живот и незадоволителното хранене също могат да са аргументи за разстройства.
Природни способи за предизвикателство на цикъл
Данните на СЗО сочат, че при близо 70% от дамите е бил налице проблем, обвързван с нередовния цикъл най-малко един път в живота им – или с...
Прочети повече
Признаците, които издават, че ти е нужно повече придвижване

Сладкото и алкохолът

Ако консумирате огромни количества захар, тя се намира също и в алкохола, то рискувате да имате по-болезнен месечен цикъл. Захарта въздейства възпалително на организма и не се предлага изключително при хора с болки и крампи в този интервал.

Резки промени и пътешестване

Ако пътувате в страни с огромна часова разлика и с внезапна разлика в климата, тялото и биологичният му часовник могат да се разбъркат и да трансформират цикъла ви. Винаги бъдете готови да отреагирате.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР