Много туристи, нулева печалба. Това накратко посочват като краен резултат

...
Много туристи, нулева печалба. Това накратко посочват като краен резултат
Коментари Харесай

Хотелиерите в Слънчев бряг - силен сезон, нулева печалба

Много туристи, нулева облага. Това в резюме показват като краен резултат от мощния туристически сезон хотелиери и търговци в най-големия курорт по българското Черноморие Слънчев бряг. С 20% са намалени цените за туристическите пакети за септември в курортния комплекс. Последният чартър за сезона е плануван за 31 октомври, по данни на Бургаското летище.

В началото на септември, дни след края на дейния сезон, Слънчев бряг е многолюден. По алеите има тълпи от туристи, хотелите са цялостни, на плажа мъчно се намират свободни чадъри и шезлонги. Туристическият сезон продължава с цялостна мощ.

" Още е рано да се пресмятат доходи и разноски, само че и без да се вършат прецизни сметки, поради инфлацията, високите цени на тока, нарасналите заплати на личния състав и повишаването на цената на водата, салдото не излиза на облага ", разяснява един от най-опитните хотелиери в курорта Румен Мончев:

" Тази година най-малко от приток на туристи не можем да се оплачем. Много туристи имахме, само че покупателната им дарба доста понижа ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР