Много трудна ситуация - така Ива Митева определи това, което

...
Много трудна ситуация - така Ива Митева определи това, което
Коментари Харесай

Митева: Говори се, че има колеги от ИТН, които ще се обърнат при вота на недоверие

Много сложна обстановка - по този начин Ива Митева дефинира това, което се случва в Народното събрание. По думите й към момента няма номинации за ръководител на Народното събрание.

Най-трудното нещо е да си ръководител на Народното събрание, тъй като би трябвало да стои пред 239 души, всеки от които е с разнообразни визии, сподели Митева пред Би Ти Ви.

„ Говори се, че има сътрудници от „ ИТН “, които ще се извърнат при вота на съмнение “, сподели Ива Митева на влизане в Народното събрание.

Тя изрази персонално мнение, че се надява да няма такива.

„ Ще забележим по какъв начин ще гласоподават сътрудниците и дали някой се е поддал “, добави тя.

Напрежението от вчерашния ден разяснява и депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков.

" Надявам се, че към момента има време сътрудници от Има Такъв Народ и други парламентарни групи - да осмислят момента. Защото техните решения през днешния ден ще имат последици освен за тях, само че и за техните деца. Този позор не може и няма да бъде заличен в никакъв случай. За Слави Трифонов може би е късно. Недоумявам по какъв начин човек като него – след всички години на триумф в персонален и професионален проект, че бъде запомнен с едно нещо, наречено предателство”, сподели той пред Нова телевизия.

По думите му сега Слави Трифонов трасира законодателния път, по който мафията ще се завърне във властта. „ Защото Трифонов беше претрупан с очакванията на десетки хиляди протестиращи. Това държавно управление е резултат от тези митинги. Дойдохме с един явен мандат – да свалим ГЕРБ и техния модел от власт”.

Депутатът от Политическа партия Йордан Терзийски е безапелационен, че от партията не са организирали митинга.

" Продължаваме промяната " не са организирали митингите пред Народно събрание. Това е импровизиран акт на хора, проведени посредством обществените мрежи, които пристигнаха да засвидетелстват своята поддръжка към Никола Минчев и да свидетелстват, че тази безпринципна коалиция сред партии и корпорации, които се пробват да съборят държавното управление, е неприемлива за България. Това сподели пред Българска национална телевизия Йордан Терзийски от Политическа партия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР