Много специалисти от Гърция се насочват за работа в Дубай,

...
Много специалисти от Гърция се насочват за работа в Дубай,
Коментари Харесай

Висококвалифицирани гърци отиват да работят в Дубай, предпочитат ОАЕ пред европейските страни

Много експерти от Гърция се насочват за работа в Дубай, демонстрира анкета измежду напусналите страната. Обединените арабски емирства са желани пред европейските страни поради положителното възнаграждение, което е няколко пъти по-високо, в сравнение с в доста страни на Стария континент.

Създадени са благоприятни условия за професионална кариера, показват живеещи там гърци. Високият стандарт се компенсира от положителното възнаграждение.

Над 10 хиляди гърци работят в Дубай: лекари, инженери, морски експерти и водачи. Те оповестяват, че изискванията на труд са несравними с тези в Гърция и изобщо с доста от другите европейски страни, съобщи БНР.

Работодателите обаче изискват изключителни знания и качества, с цел да изплащат високото заплащане, признават доста гърци, живеещи в Обединените арабски емирства. " Добрата работа е добре платена " и дава опция за професионална кариера, което пък притегля гръцките експерти, излиза наяве от техни изявления в обществените мрежи.
Правителството на Кириакос Мицотакис ползва стратегия за връщане на гръцките експерти, само че изискванията не могат да се съпоставят с тези в чужбина, означават работещи в Европа и Дубай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР