Много шум на нищо! Такава се оказа ситуацията около Бдин.

...
Много шум на нищо! Такава се оказа ситуацията около Бдин.
Коментари Харесай

Община Видин все пак ще дава пари за Бдин

Много звук на нищо! Такава се оказа обстановката към Бдин. Както е известно, управлението на отбора разгласи, че новаците може и да не стартират пролетта. Причината бе ясна - неналичието на пари. Клубът трябваше да получи финансова инжекция от Общината, само че бе застрашен да остане без нея. Причината по тази причина бе серия от дейности на опозицията, която реши, че би трябвало да оспори всяка една декларирана преди този момент стотинка. В последна сметка обаче във Видин се похвалиха, че са съумели да прокарат бюджета, в който са повишени парите за спорт и други обществени действия.

Очаква се в близки дни Бдин да получи първи транш от сумата, която му се поставя. С нея обаче би трябвало да бъдат покрити най-спешните заплащания. А те са свързани с играчите, които имат съществено закъснение на заплатите. И то би трябвало да бъде изчистено, с цел да може Бдин да стартира на чисто напролет.

Според осведомени обаче тези пари може да се окажат и последни за много от играчите. Причината е, че на стадион " Георги Бен-ковски " следва сериозна чистка, чиято цел е да се резервира мястото на отбора във Втора лига. Мисията е много сложна, откакто Бдин е на предпоследното място със 17 точки. Толкова има и Черноморец Балчик, който ще зимува на дъното, написа " Мач Телеграф ".
 Дарителската акция не оказа помощ за стабилизирането на Бдин
Дарителската акция не оказа помощ за стабилизирането на Бдин

Играчте стискат зъби
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР