Много сериозно отмъщение замислят видни пернишки изнасилвачи, които били няколко

...
Много сериозно отмъщение замислят видни пернишки изнасилвачи, които били няколко
Коментари Харесай

Ще стане страшно! Пернишки изнасилвачи гласят отмъщение на прокурор Бисер Михайлов

Много съществено възмездие замислят видни пернишки изнасилвачи, които били няколко години в пандиза поради прокурор Бисер Михайлов, който се прочу около свадите със сина хулиган Васил, по-известен в медиите като „ прокурорският наследник “.
Група изнасилвачи, които насилвали перничанки преди 15-20 години, не са не запомнили прокурор Михайлов и в този момент щели да употребяват свадите към него и сина му, с цел да му върнат тъпкано за излежаните години в пандиза, написа Лупа.
Сексманяците, които носят прякори на анимационни герои и на разнообразни животни, не подбирали преди години и изнасилвали всяка втора млада мома в Перник. Те са на независимост от към 2 години, част от тях сега развиват бизнес, сподели инспекция на медията.
Срещу прокурор Бисер Михайлов има няколко дисциплинарни производства, а медията  научи, че пернишките бандити разполагали и с неотдавна събрана информация за корупция на магистрата.
Наскоро Софийската градска прокуратура приключи следствието против нашумелия обвинител от Перник Бисер Михайлов, арестуван и упрекнат, че е пребил брачната половинка си Биляна.
Експертизите са посочили, че при абсурда сред съпрузите и двамата са получили единствено леки телесни повреди, а Биляна Михайлова е декларирала, че мъжът ѝ не я е удрял, а е паднала при негов опит да я отблъсне, само че не е изгубила схващане. По време на разразилия се скандал съпрузите са били сами и не е имало очевидци на случилото се, по тази причина и не може да се откри коя е била дейната страна, кой е почнал разправата и кои от пострадванията са били породени съзнателно.
Разследването стартира през есента на предходната година след сигнал от дъщерята на Михайлови. Момичето е съобщило, че татко ѝ е нанесъл побой над майка ѝ към 23:30 ч.
Тогава дежурен следовател при СГП посети местопроизшествието като е направил оглед и е образувал досъдебно произвеждане за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Разпитани бяха очевидци.
Бисер Михайлов бе арестуван, само че за малко, защото съпрузите отхвърлиха да е имало принуждение. Биляна Михайлова даже разгласи, че става дума за битов спор.
Сега от държавното обвиняване обясниха, че в хода на следствието са разпитани 15 очевидци, направени са три съдебномедицински експертизи и две психиатрични и психични. Според заключенията на лекарите Бисер и Биляна Михайлови са имали леки, неопасни за живота пострадвания след абсурда, които съставляват лека телесна щета.
Бисер Михайлов е татко на Васил Михайлов, който е обвиняем по няколко каузи за нанесени телесни повреди и закани с убийства, а по други се призна за отговорен. Срещу него продължава и следствие за отправени закани с ликвидиране към някогашната му другарка.
След ареста татко му Бисер беше освободен като зам. областен прокурор на Перник, само че отхвърли да подаде оставката си като обвинител.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР