Много сериозно отмъщение замислят видни пернишки изнасилвачи, които били няколко

...
Много сериозно отмъщение замислят видни пернишки изнасилвачи, които били няколко
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Пернишки изнасилвачи гласят отмъщение на прокурор Бисер Михайлов

Много съществено възмездие замислят видни пернишки изнасилвачи, които били няколко години в пандиза поради прокурор Бисер Михайлов, който се прочу около свадите със сина хулиган Васил, по-известен в медиите като " прокурорския наследник ". 

Lupa.bg дочу, че група изнасилвачи, които насилвали перничанки преди 15-20 години, не са не запомнили прокурор Михайлов и в този момент щели да употребяват свадите към него и сина му, с цел да му върнат тъпкано за излежаните години в пандиза. 

Сексманяците, които носят прякори на анимационни герои и на разнообразни животни, не подбирали преди години и изнасилвали всяка втора млада мома в Перник. Те са на независимост от към 2 години, част от тях сега развиват бизнес, сподели инспекция на Lupa.bg. 

Срещу прокурор Бисер Михайлов има няколко дисциплинарни производства, а медията ни научи, че пернишките бандити разполагали и с неотдавна събрана информация за корупция на магистрата. 

Наскоро Софийската градска прокуратура приключи следствието против нашумелия обвинител от Перник Бисер Михайлов, арестуван и упрекнат, че е пребил брачната половинка си Биляна.

Експертизите са посочили, че при абсурда сред съпрузите и двамата са получили единствено леки телесни повреди, а Биляна Михайлова е декларирала, че мъжът ѝ не я е удрял, а е паднала при негов опит да я отблъсне, само че не е изгубила схващане. По време на разразилия се скандал съпрузите са били сами и не е имало очевидци на случилото се, по тази причина и не може да се откри коя е била дейната страна, кой е почнал разправата и кои от пострадванията са били породени съзнателно.

Разследването стартира през есента на предходната година след сигнал от дъщерята на Михайлови. Момичето е съобщило, че татко ѝ е нанесъл побой над майка ѝ към 23:30 ч.

Тогава дежурен следовател при СГП посети местопроизшествието като е направил оглед и е образувал досъдебно произвеждане за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Разпитани бяха очевидци.

Бисер Михайлов бе арестуван, само че за малко, защото съпрузите отхвърлиха да е имало принуждение. Биляна Михайлова даже разгласи, че става дума за битов спор.

Сега от държавното обвиняване обясниха, че в хода на следствието са разпитани 15 очевидци, направени са три съдебномедицински експертизи и две психиатрични и психични. Според заключенията на лекарите Бисер и Биляна Михайлови са имали леки, неопасни за живота пострадвания след абсурда, които съставляват лека телесна щета.

Бисер Михайлов е татко на Васил Михайлов (на снимката), който е обвиняем по няколко каузи за нанесени телесни повреди и закани с убийства, а по други се призна за отговорен. Срещу него продължава и следствие за отправени закани с ликвидиране към някогашната му другарка.

След ареста татко му Бисер беше освободен като зам. областен прокурор на Перник, само че отхвърли да подаде оставката си като обвинител.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР