Много се радвам ,че Бранд Медия България“ спечели финансиране за

...
Много се радвам ,че Бранд Медия България“ спечели финансиране за
Коментари Харесай

Боян Томов: Време е да заговорим за възможностите на зеления преход

Много се веселя,че „ Бранд Медия България “ завоюва финансиране за плана „ Преход на опциите “. В продължение на година той ще осведоми жителите и бизнеса за всички благоприятни условия, които дава европейското финансиране, за осъществяването на в действителност обективен преход към въглеродно неутрална стопанска система в Перник и другите два въглищни района в България – Стара Загора и Кюстендил.

Това сподели шефът на „ Бранд Медия България “ – издател на медийните уеб сайтове Economic.bg, ESGnews.bg и Kmeta.bg– по време на първото събитие в границите на европейския план „ Преход на опциите “, състояло се в Перник.

В България доста приказваме за прехода, само че прекомерно малко за опциите, които той ще даде на хората и бизнеса. А в действителност би трябвало повече да приказваме за опциите “, споделя господин Томов.

Той поздрави кмета на Перник господин Станислав Владимиров, който също взе присъединяване в събитието „ Преход на опциите – Перник “.

Имате шанс да имате извънредно деен кмет – господин Станислав Владимиров, който, сигурен съм, по най-хубавия метод ще отбрани опциите за перничани и за хората, които работят в тези структури, които би трябвало да бъдат променяни “, обърна се господин Томов към присъстващите в емблематичната постройка на Минната дирекция, позната като „ Дом на миньора “.

Той е на мнение, че най-важният детайл от този преход са точно хората и те би трябвало да имат сигурност и да знаят какво следва.

Всички наши интензивности ще са ориентирани към даването на информация за хората, да им представим опциите и да ги успокоим в този преход. Защото най-важното е какво вършим с хората “, сподели шефът на „ Бранд Медия България “.

Съфинансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и отзиви обаче принадлежат напълно на техния(ите) автор(и) и не отразяват безусловно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската комисия. За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито Европейската комисия.

Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР