Много се надявам Република Северна Македония да върви по пътя

...
Много се надявам Република Северна Македония да върви по пътя
Коментари Харесай

Борисов към Османи: Когато подписахте с Урсула на македонски език, това впечатли хората в България

Много се надявам Република Северна Македония да върви по пътя за присъединение към Европейския съюз.

 

Това съобщи някогашният министър-председател Бойко Борисов по време на срещата му с министъра на външните работи на Република Северна Македония Буяр Османи.

Трябва да бъдем дружно, сподели Борисов на Османи. Той благодари за поддръжката да се реализира желанието на Северна Македония да тръгне към присъединението към Европейски Съюз.

Когато подписахте с Урсула на македонски език, това впечатли хората в България, когато освиркаха нашия химн...счупиха прозорец на наш клуб....от това би трябвало да се пазим, сподели Борисов.

Ние реагирахме на всеки акт и е значимо да реагираме на провокациите и двете страни, съобщи Османи. Той добави, че не би трябвало да се подхранва отрицателния звук.

Трябва да градим, хората желае да живеят добре, а на Балканите има спорове - Сърбия и Косово, Гърция и Турция...остава и Македония и България да са в спор, уточни Борисов.

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов одобри в централата на ГЕРБ външния министър на Република Северна Македония Буяр Османи.

“Трябва да сме дружно, хората желаят да живеят добре ”, обърна се Борисов към посланик №1 на Скопие. Не би трябвало да реагираме на провокациите, сподели в отговор Османи. И акцентира, че управляващите в Северна Македония изпраща новоприетия в страната закон за сдруженията и клубовете на Венецианската комисия.

Буяр Османи е на работно посещаване в София и организира среща със служебния министър Гълъб Донев и външният министър Николай Милков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР