Много пъти отиваш до урната с очаквания за нови надежди

...
Много пъти отиваш до урната с очаквания за нови надежди
Коментари Харесай

Ириней Константинов: Сега е моментът да тръгнем нанякъде

" Много пъти отиваш до урната с упования за нови очаквания и нови истини, само че въпреки всичко това е демокрацията и методът. Не успяхме да създадем такова общество, постоянно всеки тегли в своята лична посока. Сега е моментът да тръгнем нанякъде, да се съюзят партии, политици ", уточни той.

Ириней Константинов е на мнение, че никой не вниква в посланията, които се дават с образците за обединяване.

" Хората схванаха, че би имало смяна и независимост, те самите се почувстваха свободни. Но мисленето вид " може и без мен " е най-страшното, което съществува при българина. В младите е вярата на България, някои от които бяха разочаровани. Има хора, които са склонни да бъдат използвани, някои хора с достолепие се отдръпнаха ", добави артистът.

Събеседникът акцентира, че с готовност и доверие се случва да създадеш това, което министър Кирил Петков е съумял да направи за напълно малко време.

" Обезверяването на част от българите стартира от индивида, комплициран с съвсем нулев потенциал. Специалистите желаят да работят в България, тук има неразорана равнища, само че няма правила. Радвам се на други лица, експерти, друга подготвеност, които разясняват обстановката с вируса. В същото време се сблъскваме с лица тук за това кой какъв брой може да лъже. Хората на изкуството желаят посредством работата си да потвърждават това, което могат. Навсякъде има " мои и твои ". Ние сме необятно отворена врата и няма към този момент защитни пердета. Ние сме като котката, която гони опашката си и нямаме струпване ", сподели още Константинов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР