Много отдавна сме настоявали и държавата да се върне контрола

...
Много отдавна сме настоявали и държавата да се върне контрола
Коментари Харесай

Божанов: ДБ винаги сме били за това да не се облагодетелства Л...

" Много от дълго време сме упорствали и страната да се върне контрола над пристанището в Росенец, и да бъде заменен представителя на страната в " Лукойл ", тъй че това да понижава въздействието им и приключването на средства към Руската федерация, сигурно е нещо, което поддържаме ", уточни още той в изявление за Българска национална телевизия.

 

" Първо ще се срещнем с детайлите ", сподели той във връзка обявлението на за лишаване на дерогацията на " Лукойл " по-рано от към този момент гласуваната от депутатите дата - 1 октомври 2024 г. 

 

На въпрос дали парламентарната им група ще поддържа решението, в случай че то крие заплаха от повдигане на цените на горивата, той отговори: " Както и при машините, мерим риск. Ако е 1%, на процедура заплаха няма. Ако е 70%, е различен въпрос. В тези елементи е значимо да не излизаме с бомбастични изказвания ".

 

Божанов увери, че манипулиране на машините за гласоподаване не е допустимо

 

Депутатът се е срещнал с, от които станаха видни скандални регистрации по сегашен адрес, при които стотици хора живеят в полето или в една къща или апартамент. " Този действителен проблем трансформира гласа на хората, които живеят там. Те получават едни пришълци, които не живеят действително там, и те избират кмет вместо тях ", разяснява Божанов.

 

Относно влизането в действие на електронните предписания , той разяснява, че осведомителната акция с лекарите е трябвало да е по-добра. " Електронната рецепта демонстрира дефицитите на процеса, които ги е имало и преди, само че са били заобикаляни. И на мен ми се е случвало фармацевт да ми каже, че няма това, което ми е предписано, и да отида в друга аптека. Но като го няма в три аптеки, вземаш сурогат ", разяснява Божанов.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР