Много от вас са сигурни в чувствата към своя партньор.

...
Много от вас са сигурни в чувствата към своя партньор.
Коментари Харесай

Тествай любовта му: 6 неща, които партньорът прави само ако наистина ви обича

Много от вас са сигурни в възприятията към своя сътрудник. Но по какъв начин да разберете дали и с него е по този начин? Психолозите ни дават лист с нещата, които вършат единствено тези, които ви обичат същински.

Предпочита да ви се обади, в сравнение с да ви изпрати известие

Хората могат да са претрупани с работа и все пак да намерят време за някое простичко, само че добре премислено известие, което да изпратят на своя обичан /а. Да, това си е жест отвред. Но когато обаче някой в действителност ви обича, той няма самообладание да чуе гласа ви още веднъж. Едно или две къси известия не са му задоволителни, все ще откри мотив да ви звънне.

Винаги намира време да се срещнете

Ако вашият сътрудник ви изненада, като да вземем за пример ви предложения на вечеря или пък бърз обяд през обедната отмора, това е показателно. Също по този начин и в случай че постоянно ви прави изненадващи визити. Всичко това значи единствено едно – обича ви толкоз доста, че не може да чака нито момент повече и се нуждае да ви види незабавно!

При диалог насочва цялото внимание към вас

Доказано е, че хората могат да извършват няколко задания по едно и също време. Понякога е стресиращо, а от време на време работи даже релаксиращо. Но в случай че вашият сътрудник непрестанно преглежда своите излъчвания в обществените мрежи, до момента в който беседва с вас, той към момента може би към момента не е задоволително пристрастен. Когато хората са влюбени, те изслушват деликатно, даже в случай че се води диалог на напълно банални тематики.

Старае се да сътвори ваши общи специфични моменти

Когато обичат някого, хората се стараят да основат неповторими и прелестни мемоари с него. Непрекъснато измислят нещо – разходки отвън града, пикник на красиво място – все неща, които ви сближават и ще ви обезпечат прелестни мемоари отсега нататък.

Винаги е на линия, когато се нуждаете от него

Готов ли е вашият сътрудник да ви помогне? Да, на някои просто не им се отдава да разчитат езика на тялото, само че в случай че не се чувствате добре, вашият сътрудник би трябвало да може да го усети и да застане компактно до вас, с цел да ви помогне. Освен това, тези, които обичат същински, постоянно понякога питат половинките си дали се усещат добре, даже и когато няма мотив за терзание.

Казва „ Обичам те “

Колко постоянно произнасяте тази фраза? Разбира се, когато човек споделя „ Обичам те “ не постоянно го мисли. Но дано разбираем. Има хора, които прибързват и произнасят вълшебните думички прекомерно рано. Други пък неправилно преценят възприятията си.

А от време на време може да се случи и по този начин, че любовта да позатихне в връзките сред двама души. Ако сътрудникът ви към този момент не ви споделя, че ви обича, възприятията му може би са се притъпили. Помогнете му да ги избистри още веднъж и върнете искрата посред ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР