Много от най-известните световни изпълнители вече обявиха, че през 2023

...
Много от най-известните световни изпълнители вече обявиха, че през 2023
Коментари Харесай

Риана, Сам Смит и Карди Би: Кои са албумите, за които нямаме търпение през 2023

Много от най-известните международни реализатори към този момент оповестиха, че през 2023 година ще издадат албуми. Други намекнаха за такива проекти с нови сингли и подмятания, че им липсва предходната дейна работа. Докато Ед Шийран, Риана, Кели Кларксън, Кайли Миноуг карат почитателите си да се надяват, някои като Сам Смит, Paramore, Metallica, Gorillaz са оповестили датите, когато ще излязат албумите им.

След като издаде шлагера си " Unholy " през септември предходната година, Сам Смит сподели, че ще издаде четвъртия си студиен албум " Gloria " при започване на 2023 година, а по-късно посочи датата - 27 януари. В изявление артистът изясни, че той е наименуван на глас в главата му, който му споделя, че може да се оправи с компликациите.

Виж още: Кендрик Ламар, Бед Бъни, Бионсе, Хари Стайлс и още: това са най-хубавите албуми на 2022

Втората част от рокоперата на алт-рок колосите Smashing Pumpkins - " Atum:Act 2 ", ще излезе на 31 януари. Третата ще последва през април.

В първата част на " Atum ", която е представяна като продължение на класиката от 1995 година " Mellon Collie and the Infinite Sadness " и на концептуалния албум " Machina/The Machines of God " от 2000 година,  доминира готическо въодушевление. Продукцията с общо 33 песни е изключително предизвикателство и втората и третата част се чакат от експертите с огромен интерес.

Поп-пънк иконите Paramore оповестиха огромни проекти за 2023 година Те ще издадат първия си албум от съвсем шест години през февруари. Името му е " This is Why ". Водещият сингъл със същото име към този момент излезе. Това е последната написана ария от него и е въодушевен от пандемията.

Британската поп звезда Ели Голдинг ще пусне петия си албум " Higher than Heaven " на 3 февруари след тригодишна пауза. Първият сингъл от него " Let it Die " получи отлични мнения.

Фронтменът на група Blur Деймън Олбарн и аниматорът Джейми Хюлет са подготвили осмия албум на виртуалната група " Горилаз " - " Cracker Island ". Той ще излезе на 24 февруари. Сред гостите в него са Стиви Никс, Тейм Импала, Тъндъркет, Бед Бъни.

Хеви метъл легендите от Metallica оповестиха първия си албум с нови песни от 2016 година насам - " 72 Seasons ". Музикантите са работили по него по време на пандемията от КОВИД-19. След издаването му на 14 април, групата възнамерява промоционално турне в Северна Америка и Европа.

Откакто през ноември предходната година Луис Капалди оглави английската ранглиста за най-стриймваните песни на всички времена със " Someone You Loved " от 2018 година, упованията към втория му албум са доста огромни. Той се споделя " Broken by Desire to be Heavenly Sent " и ще излезе на 19 май. По него шотландският артист е работил със същия екип, оказал помощ му за дебютния му албум. Така че почитателите му чакат нещо сходно. Самият Капалди е казвал, че не се стреми към ново звучене и желае да написа същите прочувствени песни за любовта и загубата.

Нови албуми през 2023 година са дали обещание още Дженифър Лопес, Ед Шийран, Фарел Уилямс, Риана, Карди Би. Дженифър Лопес не е издавала музикална продукция от 2014 година Тя не е оповестила заглавието, само че се зарече албумът да е най-искреният в кариерата й.

Албум на Риана не е излизал от седем години. Миналата година тя издаде две песни, включени в саундтрака към кино лентата " Черната пантера: Уаканда вечно ". На сцената Риана ще се завърне в полувремето на Супербоул през февруари. Нищо не е доказано, само че тя дава очаквания на почитателите си за нов албум и турне.

Почитателите на Иги Поп, Монескин, Лана Дел Рей, Depeche Mode, Фарел Уилямс, Карди Би, Нормани също чакат нови албуми.

През 2022 година бяхме очевидци на огромни завръщания като на Кендрик Ламар и Бионсе, на превъзходството на Бед Бъни, Тейлър Суифт и Хари Стайлс, на одобряването на нови звезди като Росалия. Този година дава обещание да е не по-малко забавна.

Изображение: Getty Images; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР