Много от най-добрите филми в света за последната година, които

...
Много от най-добрите филми в света за последната година, които
Коментари Харесай

Филми с по 2 номинации за Оскар на СФФ

Много от най-хубавите филми в света за последната година, които не са блокбастъри и не попадат в огромното разпространяване у нас могат да бъдат видени на огромен екран единствено на. Сред тях е носителят на Златната палма Титан, както и още два кански бисера.



Единият е японският Карай колата ми, който е номиниран за Оскар тази неделя в две категории – най-хубав филм и най-хубав чуждоезичен филм .



Елегантният роман по Мураками е за чудноват любовен триъгълник, в който артист губи живота на брачната половинка си, само че внезапно открива нова муза в едно момиче – водач. Можете да го гледате в четвъртък вечер в Одеон и в събота в Дома на киното.

Другият е Историята на жена ми – на британски е игра на дума The Story of my Wife – в сряда в Евросинема можете да гледате в действителност занимателен роман за капитан, който хазартно избира брачна половинка, като се басира, че ще вземе първата жена, влезнала в заведението, където седи с другар. Филмът е за една щастлива обич, която се трансформира в призрачен сън.



С 2 номинации за Оскар – за анимационен и за документален филм е датският Бягство.

Сред другите забавни заглавия е Спенсър за лейди Даяна , който можете да видите във вторник вечер в Дома на киното. Хит е и Висша мода с Натали Бай в четвъртък вечер в Люмиер и в неделя вечер в Дома на киното.

Любопитен е Вкусно – игрален филм със сюжет за висшата френска кулинария в четвъртък вечер в Дома на киното и на 30-и в Одеон , както и Великата независимост в петък вечер в Дома на киното.

Българският филм, отличен с премия на София филм фест Рибена кост се излъчва в четвъртък вечер в Сине Гранд и в петък вечер в СУ, Златан на 31-и вечерта в Дома на киното и още доста.

Константин Сталев

създател: Константин Сталев
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР