Много от нас в живота си се изправят постоянно срещу

...
Много от нас в живота си се изправят постоянно срещу
Коментари Харесай

3 стъпки, които да ви помогнат да прекъснете кармичния цикъл и да продължите напред

Много от нас в живота си се изправят непрекъснато против едни и същи проблеми. С други думи, попаднали сме в мъчително сходни обстановки и се борим с прекомерно сходни проблеми, което единствено по себе си приказва, че нещо не е наред.

Още повече, че колкото повече бягаме от това, толкоз по-жестоко се стяга хватката на неприятностите. В този случай имаме работа с кармичен цикъл, безапелационни са експертите. И тъкмо заради това не ни се отдава да се откопчим елементарно от него.

Независимо защо приказваме: дали това е кармична връзка с един човек, или – взаимоотношения с разнообразни хора – всичко постоянно приключва по един и същи метод.

Изпитваме някакъв тип дежавю още веднъж и още веднъж, изпадайки в съвсем идентични обстановки.

Оставаме с усещането, че би трябвало да научим някакъв урок, с цел да продължим напред. Но какъв? Какъв е смисълът от сходен капан, в който постоянно попадаме?

Какво е кармичен цикъл?

Кармичният цикъл е повтарящ се модел, който е предопределен да ни научи на избран витален урок.

Докато нашите души минават през всеки собствен живот, те натрупват кармичен дълг, който би трябвало да бъде заплатен през идващия живот.

Но по какъв начин бихме могли да разберем, че сме в кармичен дълг?

Точно по тази причина в живота ни се появяват повтарящи се модели. Веднага откакто ги видим и дешифрираме, ще разберем от какво се състои нашият кармичен цикъл.

Много постоянно този кармичен модел съставлява кармична връзка.

Какво е кармична връзка?

Кармичната връзка не постоянно е сантиментална връзка с сътрудник. Може да бъде с другари, сътрудници, най-хубави другари или родители. Честно казано, с всички, с които ориста ви води по пътя на живота. Въпросът е, че без значение от това по какъв начин избягате и избягвате тези връзки, те към момента ще ви преследват безусловно, привличайки и примамвайки по най-немислимия метод.

За да излезете дефинитивно от този повтарящ се кармичен цикъл, било то взаимоотношения или други обстановки, би трябвало да разберете за какво влизате в тях, защо е всичко това.

Доста постоянно попадате в кармична връзка, тъй като вършиме нещо неправилно. Това най-вероятно се дължи на обстоятелството, че всъщност сте емпат. За страдание, емпатите доста постоянно безусловно притеглят хора, които не са способни на съпричастност.

Как да прекъснем кармичния цикъл?

Според езотериците е допустимо и належащо да се прекъсне кармичния цикъл. Но за това би трябвало да предприемете няколко стъпки, които ще ви оказват помощ да се измъкнете от такава връзка и да продължите напред. По този метод вие нарушавате кармичния цикъл, което е гаранция, че сходен сюжет няма да се повтори.

Стъпка 1. Научете се да разпознавате кармични взаимоотношения или обстановки

Това е най-важната стъпка, тъй като единствено когато деликатно анализирате връзката и актуалната обстановка, ще можете да разберете по-дълбоко за какво проблемите пораждат още веднъж. Буквално ще се почувствате като закъсали в кармичния цикъл!

Тогава ще разберете и осъзнаете какво се случва с вас и за какво, какъв урок би трябвало да се извлече, с цел да се отървете най-сетне от това „ déjà vu “.

Стъпка 2. Научете се да обичате себе си и поставете себе си преди всичко

Самоприемането и любовта към себе си е доста значима процедура. Трябва да се научите да избирате първо себе си в тези кармични взаимоотношения или кармични обстановки. Това, което желае вашият кармичен сътрудник, другар или член на фамилията, е последното нещо, което би трябвало да ви тревожи.

Сам си и самичък избираш! Докато не се научите да обичате себе си същински и да не се отказвате от личните си потребности и потребности поради връзките, няма да нарушите кармичния цикъл.

Стъпка 3. Слушайте и се доверявайте на интуицията си

Интуицията е най-важният консултант в живота ви, на който можете да се доверите. Никой в ​​целия свят не знае по-добре какво желаете, от какво имате потребност и какво обичате. И също – че не обичате и не приемате. И който ви каже какво, не би трябвало да вършиме това, което опонира на вашите вътрешни убеждения и усеща.

Научете се да се доверявате на интуицията си, тя е вашият най-верен другар.

По материали от непознатия щемпел

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР