Много от нас имат притеснения относно това как изглеждат или

...
Много от нас имат притеснения относно това как изглеждат или
Коментари Харесай

3-те зодии, които имат ниско самочувствие

Много от нас имат терзания по отношение на това по какъв начин наподобяват или какъв темперамент имат. Ниското самочувствие е проблем, с който мъчно можеш да се борим – изсиква време, само че няма нищо невероятно, за това пробвайте. Това са трите зодии, които в действителност не харесват себе си:

Телците страдат от липса на самочувствие още в ученическите си години. Подигравките на съучениците им оставят дълбока диря и на много по-късен стадий от живота им. Не харесват фигурата си, не харесват чертите на лицето си, не харесват нищичко в себе си. На моменти осъзнават, че всичко идва от персоналната им визия, само че не могат да се оправят сами с проблемите си. Телците дълго време търсят своя сътрудник и не могат да го открият, тъй като са прекомерно несигурни в себе си и отсрещния човек усеща това. Веднъж не помнят ли за минусите си, които са извънредно пресилени, ще открият верния човек. Трябва единствено да си разрешат да бъдат обичани.
Как да се оправят?
Ниското самочувствие на Телците изчезва сега, в който стартират да упражняват, стартират да се хранят по-правилно и смъкват няколкото непотребни кг. В секундата, в която стартират да получават повече похвали от близките, стартират и да им имат вяра. Няма да им навреди и да сменят дрешника си. Дрехите са значима част от построяването на самочувствието им.
 

Проблемите на Везните с тяхното ниско самочувствие идва не от детските години, а от края на тинейджърските и началото на зрелия им интервал. Неподходящите връзки и неприятното отношение, което са получавали, са ни предиздвикали да повярват, че не заслужават нищо друго. Биха преглътнали външните си дефекти, колкото и симпатични да са за близките, само че огромният им проблем е неналичието на самочувствие по отношение на качествата, които имат. Най-трудно им е да одобряват, че са стойностни хора, тъй като никой не им е показвал почтено отношение и нужното почитание. За това в даден миг Везните стопират да почитат самите себе си. Неглижират външния си тип, обръщат всичко на самоирония и се майтапят с минусите, които единствено те виждат у себе си.
Как да се оправят?
Везните имат потребност от малко логика на психиката – няколко книги, които да им обяснят какъв брой е значимо да харесват и почитат себе си. Те би трябвало да стартират да излизат повече и да усетят внимание от противоположния пол. Важно е в никакъв случай повече да не позволяват хора в живота си, които ще ги мачкат и би трябвало да знаят, че имат правото да избират колегата си и не е нужно да се помиряват с всичко и всеки.
 

Представителите на тази зодия имат проблеми със самочувствието поради фамилната среда. Нещо там ги е предиздвикало още от дребни да се съмняват в личните си благоприятни условия и да не имат вяра, че са почтени за почитание хора. Подтискането на това чувство не оказва помощ на Рибите, а им пречи още повече. Те не демонстрират своята неустановеност, само че тя се усеща по доста и разнообразни способи. Винаги са ведри, усмихнати и се майтапят с останалите, само че в тях нищо не е наред. Нямат задръжки по отношение на облеклото си, само че в никакъв случай не се усещат удобно в кожата си. Избягват да се оглеждат в огледалото, тъй като всякога погледът им се стопира на всички места от тялото си, които не харесват. И в даден миг се намразват същински. Тяхната липса на самочувствие е по-скоро обвързвана с външния тип. Най-често са сами, тъй като противоположния пол усеща, че нещо не е наред по резервираното им повечение.
Как да се оправят?
Рибите просто имат потребност да се влюбят и някой да им отвърне на възприятията. Когато се знаят, че саобичани и обгрижвани, харесвани и обсипвани с похвали, Рибите разцъфват. Забравят за всичките си дефекти и стартират да харесват себе си, без да се усещат несигурни. Просто имат потребност от същинска любов и за това не трябва да си пречат с повърхностни терзания, а да се пуснат по течението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР