Много от нас биха казали, че най-трескавото време от годината

...
Много от нас биха казали, че най-трескавото време от годината
Коментари Харесай

Сердика Център с богато изложение в навечерието на първия учебен ден

Много от нас биха споделили, че най-трескавото време от годината е навечерието на коледните празници, когато всички се втурват към магазините в търсене на дарове. Или че това са първите топли дни на пролетта, в които няма човек, който да не желае да излезе на открито и да попие първите слънчеви лъчи.

Нищо такова. Най-лудият интервал от годината са точно седмиците преди 15 септември, когато учениците се връщат в класните стаи, учителите се приготвят за новата образователна година. Тетрадки, учебници, несесери, моливи, острилки, кламери, папки, раници, транспортири, пергели, книги, облекла, дарове за класните ръководители.

Но с дребна доза подготовка и доста усмивки и позитивна настройка, човек може да се оправи с това. Даже да изпие едно кафе на мира след сполучливия шопинг.

Единственото, което би трябвало да създадем е да отидем до това магическо място, където можем да намерим вкупом всичко, което ни би трябвало за 15 септември, да имаме задоволително огромен избор и да сме сигурни, че няма да пропуснем нищо.

Разбира се, става дума за Сердика Център и. Между 15 и 17 септември там ще се съберат на едно всички наложителни училищен принадлежности и материали, а другите просветителни центрове и платформи ще показват стратегиите си за новия образователен сезон.

 дизайница

Сред изложителите ще откриете Дизайница – интериорните дизайнери, които основават всичко с грижа за най-малък въглероден отпечатък върху планетата. На техния щанд ще може да намерите атрактивни шишета за вода и кутии за храна, които пасват идеално на детските раници.

 Mind Hub

Пътърсете и академията Mindhub, в която децата от 6 до 15 години могат да се учат на програмиране и онлайн платформата Sunday Habit, която дава на влогърите и геймърите пространство за електронна търговия, в която да продават реклами облекла и аксесоари на почитателите си.

 Shabby

Отново в Сердика Център можете да се сдобиете с висококачествените раници и принадлежности на книжарница Първолаче, които оферират артикули на одобрени европейски производители и голям избор за всички разчувствани родители на първокласници.

Там ще са и представителите на онлайн магазина за играчки Toys.bg, които са добре познати на всички малчугани с предлаганите от тях занимателни игри, играчки, лего комплекти, кукли, тротинетки и бебешки артикули. На ревюто Toys.bg ще покажат най-новото от света на ученическите такъми, както и разнородни кутии за обяд, конструктори, несесери други

 U wear pic

И говорейки за лего, няма по какъв начин да не споменем още едни обичани на децата изложители: UWEAR.bg. Навярно ги познавате поради лицензираните детски артикули на марките LEGO, MINECRAFT, FORTNITE, SUPER MARIO, HARRY POTTER и други

Освен тях, UWEAR оферират надеждни и добре изглеждащи училищен раници, облекла и други подаръчни продукти.

 Джиу Джитсу

И на последно място, само че не по значимост, а тъй като най-сладкото се пази за най-после, в Сердика Център може да откриете Twisted Jiu Jitsu: най-големия клуб по Бразилско Джу Джицу в България. В нашумелия през последните години клуб има групи за деца, както и класове за начинаещи възрастни, които желаят да се допрян до едно от най-бързо разрастващите се бойни изкуства. На Back to School Expo Twisted Jiu Jitsu ще дават купища награди и безвъзмездни месечни карти като ще опишат и за идното разкриване на новата си локация.

И в случай че всичко това не е задоволително, с цел да ви подтикне да посетите ревюто, ще споменем и партньорството на мола с Уча.се, които ще дават към 600 абонамента за по една седмица против скромните 100 броя точки в SPOT и на самия базар, дружно с 3 годишни абонамента за всеки, който пазари от 11 до 17 септември и сканира годни бележки в добре познатото ни приложение SPOT.

Едва ли има човек, който обича шопинга и SPOT не попада в смарт телефона му. От стартирането си предходната година, приложението е самобитен онлайн оазис за всички, които желаят да имат огромен избор и да пазарят преференциално. От 15 до 17 септември в SPOT ще намерите извънредни промоции от наематели на Сердика Център като Nike, Orange и Booktrading, както и дарове от Хиполенд и Next против точки.

Да, най-трескавото време от годината е тук и с изключение на безредици, бързане и терзание, носи доста благоприятни условия, доста очаквания, доста точки и доста дарове. Защото в Сердика Център хубавото е по доста и дребни и огромни тръгваме на учебно заведение „ наесен с ария “.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР