Много ни е интересно кои са нещата, които един мъж

...
Много ни е интересно кои са нещата, които един мъж
Коментари Харесай

Един мъж никога не признава тези неща пред жените

Много ни е забавно кои са нещата, които един мъж в никакъв случай няма да си признае. Ако и при вас е по този начин, дано ги забележим. Може да се изненадате повече, в сравнение с допускате.

Искат да бъдете уверена в себе си – мъжете обичат, когато дамата знае своята стойност. Не се тормозете, в случай че имате допълнително някой различен кг. Мъжете се любуват на пухкави дами, които носят тялото си с горделивост. Колкото по-уверени сте, толкоз по-атрактивни сте за тях.

Външният тип има значение – даже някой да го отхвърля, това е по този начин. Това обаче не значи, че би трябвало да показвате плът, а в противен случай. Мъжете харесват елегантния жанр, който нежно загатва за сексапила, който дамата има. Те желаят да бъде провокирани, с погъделичкано въображение.

Има неща, които и те не знаят – колкото и интелигентен да наподобява или да дава тип, че е мъжът, има неща, които и той самият не знае. Няма да го признае, с цел да не наподобява слаб в очите ви. Той би трябвало да бъде мощен и интелигентен пред своята дама, по тази причина се тормози, когато не знае нещо.

И за тях има неуместни въпроси – колкото и разкрепостени да се вършат, че са, мъжете в действителност също се тормозят от някои въпроси. И то обвързвано както с тях самите, по този начин и с тяхната дама. Не обичат да дават отговор на въпроса за тежестта и визията ви, които крият клопки.

Понякога парите не стигат – под достолепието на мъжа е да си признае, че от време на време парите в действителност не стигат. Особено в случай че става дума за тяхната дама и нещо, което те не могат да си разрешат да ѝ купят. По-скоро няма да излязат с вас, в сравнение с да си признаят, че имат паричен проблем.

Те също ревнуват – мъжете ревнуват, просто не го демонстрират. Не си мислете, че на колегата ви не му пука за вас, въпреки да не прави нищо, в случай че при вас пристигна евентуален любовник. Ако нещата не са прекомерно задълбочени, той няма да го покаже, само че вътрешно ще изгаря от ревнивост.

Сред приятелките ви има и такива, които им харесват – не забравяйте, че половинката ви е мъж и той има очи за хубостта. Нормално е да сметне някои от приятелките ви за красиви, въпреки и да не го признава.

Те също залагат клопки – подлагат ви на инспекции, с цел да видят дали сте подобаваща за тяхна евентуална партньорка и брачна половинка. Нуждаят се от време, с цел да решат, тъй че им го дайте.

Наслаждават се, когато някой им направи комплимент – мъжете също се усеща поласкани, когато някои им направи комплимент. Държат на външния си тип и им харесва да знаят, че имат безукорен усет за нещата.

Някои момичешки неща им подхожда – като грижата на лицето, кожата и косата. И те се любуват на масажите, някои и на епилацията и в това няма нищо неприятно.

Имат страхове – въпреки всеки мъж да желае да наподобява смел пред своята дама, той също има своите страхове, даже да не го демонстрира.

Крият възприятията си – даже да сте му пуснали Тетрадката, няма да се разплаче за нищо на света, колкото и да му се желае. Не се учудвайте. Мъжете мъчно демонстрират възприятията си.

Не ви напущат без причина – някъде там се крие същинската причина за напускането на мъжа. А откакто си тръгне, му би трябвало време да се възвърне от това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР