Много настроение донесе на всички присъстващи срещата-матине,организирана от ПП ГЕРБ

...
Много настроение донесе на всички присъстващи срещата-матине,организирана от ПП ГЕРБ
Коментари Харесай

Среща-матине по повод Деня на жената организира ПП ГЕРБ – Враца

Много въодушевление донесе на всички присъстващи срещата-матине,организирана от Политическа партия ГЕРБ – Враца във връзка Деня на дамата 8-март. На бяло сладко и чаша ликьор бяха поканени дами от всички сфери на публичния живот във Враца и нежната половина от представителите на медиите.
Областният шеф Малина Николова поздрави всички дами във връзка идния празник.
„ Много откровено и топло ви посрещаме през днешния ден, на нашето следобедно матине, което посвещаваме на врачанката, както сходни срещи са събирали, обединявали и вдъхновявали нашите майки и баби.
Днес дамата еднообразно сполучливо съчетава кариера и семейство и това изисква доста време и старания. Същевременно с това тя би трябвало да е положителна, усмихната и жизнерадостна. Радвам се, че сме дружно, с цел да можем да споделим страстта от приятния следобяд и идния празник”, сподели Малина Николова. Тя поздрави всички присъстващи от името на народния представител инж. Петя Аврамова, като съобщи пожеланията ѝ за здраве,успех и ентусиазъм.
Специален привет за всички дами от името на евродепутатът Владимир Уручев сервира Мария Дончева.
„ Освен общоприетите схващания за непреходната хубост, обаяние, богата психика и разсъдък на дамата, бих желал да посочи вашия неоспорим приоритет – Вие сте българки. Няма кътче по света, в което да не се знае, че българките се отличават с разсъдък, жанр, омагьосване и забележителна хубост. За мен българката е въплъщение на живот, развиване, вътрешен глас и хубост”, се споделя още в приветствения адрес.
Етнографът Неда Димитрова показа пред всички присъстващи увлекателни обстоятелства за живота на врачанката в предишното. Гостите на срещата-матине съумяха да се потопят в атмосферата на отминалата ера и с песните на Дамска вокална група „ Зорница”. Всички дами получиха красиви цветя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР