Много нарушения при ремонта на магистрала Тракия между Чирпан и

...
Много нарушения при ремонта на магистрала Тракия между Чирпан и
Коментари Харесай

С какви материали се строят автомагистралите у нас?

Много нарушавания при ремонта на автомагистрала " Тракия " сред Чирпан и Стара Загора е установила инспекция на място на новия ръководител на Агенция " Пътна инфраструктура " Апостол Минчев.
Тази вест се завъртя в общественото пространство в последните дни.
Сред нарушаванията, открити в инспекцията, са вложение на некачествени и несъгласувани от Института за пътища и мостове строителни материали, несъблюдение на техническите инструкции от страна на строителя, липса на способен механически началник по асфалтополагане, липса на механически контрол и несполучлив проектантски и авторски надзор.
 И тунелът „ Монблан “ е издигнат по процедурата „ Инхаус “ И тунелът „ Монблан “ е издигнат по процедурата „ Инхаус “
Разгорелият се в последно време спор в общественото пространство по тематиката „ инхаус “ (вътрешни) поръчки, ни връща към базисния проб...
Според експерти в областта на пътнотранспортната инфраструктура, изнесените от Апостол Минчев данни не дават отговор на истината и действителността е тъкмо противоположната.
" Всички, работещи по ремонта на Автомагистрала “Тракия ”, са наясно, че автомагистралата е от значимо икономическо и обществено значение за Република България и условията за качеството са по-високи от нормативно изискуемите. И при най-малкия проблем, обвързван с качеството, всички типове действия се ремонтират за сметка на Изпълнителя, изпитват се още веднъж и след реализиране на нормативните условия, ремонтните действия не престават ", безапелационни са специалистите и показват в умозаключение, че изказванията им могат да бъдат доказани със съответната документи, с която разполагат от " Автомагистрали " ЕАД.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР