Много награди бяха подарени на политическия елит, който продаде националните

...
Много награди бяха подарени на политическия елит, който продаде националните
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Днес сме унижени от шепа лъжливи предатели

" Много награди бяха подарени на политическия хайлайф, който продаде националните ползи. Настоящото държавно управление усвои от предшествениците си навика да употребява неистини. От " Продължаваме промяната " лъжат дейно ", съобщи от парламентарната естрада водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Днес се готви следващото изменничество. Финансовият министър се готви да внесе проект за приемане на еврото от 2024 година Готвят се за рекламна акция, че ще потекат реки от злато, а народът изнемогва. Сметките порастват. Докато от държавното управление ни лъжат, че ще получим по-евтин газ от Америка, другите страни в Европа стартират да се преценяват с условията на Руската федерация. Политическо изменничество е златният ни запас да се съхранява в Англия. Тези бързи неистини са под давление на непознати дипломати. Днес сме унижени от шепа лъжливи предатели ", посочи той.

" Унижени сме и за приемането на Република Северна Македония в Европейски Съюз. Не България би трябвало да е предмет на напън, а Македония, тъй като тя не съблюдава контракта за добросъседство. Националните предатели са тези, които настояват, че непознатите войски ще подсигуряват сигурността в страната. Тези, които настояват, че България би трябвало да понесе загуби. Тези, които желаят да унищожат българския лев. Тези, които желаят да въвлекат България в непозната война ", съобщи Костадинов.

По думите му държавното управление би трябвало да подаде оставка. " България би трябвало да се ръководи от българи, а не от национални предатели ", сподели още водачът на " Възраждане ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР