Много нафилмирано това момче. Понеже се правеше на големия женски

...
Много нафилмирано това момче. Понеже се правеше на големия женски
Коментари Харесай

Награбиха Алекса от Игри на волята

" Много нафилмирано това момче. Понеже се правеше на огромния женски настойник, нямаше какво друго да направи, с изключение на да играе ролята. Ще го забележим дали няма да се спести тази вечер, преструвайки се, че доста желае победа и на елиминации да бъде с някоя женска от племето. Колко малко им би трябвало на дамите - гръмки слова, правене на реверанси (в негова изгода) и готово.

Ако беше същински бранител на дамите, нямаше да се пъне да манипулира Мани, настрана виждаше душевен тормоз над нея и Фейгин, и участваше в него. Говори за чест, а продаде Гайтански за грошове, вместо непосредствено да влезе при жена си и отиде на борба с жена вместо мъж. Толкова за женския избавител и огромната чест, съвършен за балкански политик ".

" Как не се откри някой да го попита Алекса, като няма да изпраща " дребни момиченца " на елиминации, за какво изпрати Фейгин!? Отговорът е обикновен, не е от неговата коалиция. Да е кардинален, какъв брой да е кардинален? Ще изяснява това плашило Зори, че Алекса и Вики са най-достойни, а след тях са тя и Мира, само че не знаела коя е по-достойна!? Георги все едно го няма ".

Това са единствено част от мненията за Алекса след снощното издание на " Игри на волята ". Какво е вашето мнение за въпросния ефирен формат тази година?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР