Много момичета и жени сe стремят да свалят излишните килограми

...
Много момичета и жени сe стремят да свалят излишните килограми
Коментари Харесай

Тя се отказа само от 4 продукта и свали 70 килограма (снимки)

Много девойки и дами сe стремят да смъкват непотребните килограми в границите на няколко дни и седмици. По този метод обаче просто измъчвате организма си, което по-късно ще докара до съществени здравословни проблеми.

Най-добрият и сполучлив метод за намаляване е вярното хранене, отводът от нездравословните артикули и газирани питиета, написа jenata.blitz.bg. Освен това, с цел да постигнете фигурата на фантазиите си, ще би трябвало да ограничите използването на сладки неща, и в последна сметка да се откажете от тях.
Алкохолните питиета и тютюневите произведения също въздействат неподходящо на организма и фигурата като цяло. Ако сте последовател на тези нездравословни привички, ще бъде доста мъчно да се избавите от непотребните килограми.
В този материал се споделя за жена, която съумя да смъкна към 70 кг без особени ограничавания, изнурителни тренировки и спомагателни препарати.

Кейси Джемъл още от дете била пълничка. Постоянният стрес, преяждането и пристрастяването към фаст фуда си свършили работата и до края на учебното заведение очевидно се различавала от връстниците си. Първо, тя изглеждала доста по-възрастна от годините си, което предизвиквало доста неудобства. И второ, заради наднорменото тегло, Кейси била обект на насмешки и тормоз.
В продължение на доста години момичето се опитвало да отслабне, отказвало се от разнообразни артикули, брояло калориите и упражнявало във фитнеса до безсилие. Въпреки това нямало резултат. На първо време имало удовлетворение от свалените килограми, само че след няколко месеца те още веднъж се прибирали.
В продължение на доста години момичето се опитвало да отслабне, отказвало се от разнообразни артикули, брояло калориите и упражнявало във фитнеса до безсилие. Въпреки това нямало резултат. На първо време имало удовлетворение от свалените килограми, само че след няколко месеца още веднъж се прибирали.
 Тя се отхвърли единствено от 4 продукта и смъкна 70 кг (снимки)
 Тя се отхвърли единствено от 4 продукта и смъкна 70 кг (снимки)

Първата крачка
Когато навършила 37 години, Кейси Джемъл разглеждала фотосите си и не можела да повярва, че тя е на тях. Огорчението и решителността за смяна ѝ вдъхнали сили сили да реализира замайващ резултат.
На първо място Кейси се отказала от четири продукта: хляб; кашкавал; тестени изделия; газирани питиета. И след известно време дамата съумяла да се отърве от 70 кг вечно!
Тайните на Кейси Джемъл
За да може организмът да работи в вярната посока и да не натрупва ненужно тегло, е належащо да се следи храненето. Отказвайки се от захар и газирани питиета, вие освен подобрявате цялостното положение на тялото, само че и няма повече да напълнявате.

Освен това кожата става по-еластична и стегната, целулитът към този момент не се вижда, а всички пъпки и обриви изчезват. Сладките неща, газираните питиета, тестените артикули и някои плодове са пренаситени с бързи въглехидрати.
Веднъж попаднали в нашето тяло, те се разграждат и отсрочват под формата на подкожна мастна тъкан. Ето за какво, по време на диетата е належащо да се обърне внимание на ястия със комплицирани въглехидрати и високо наличие на протеин. Точно по този начин ще постигнете фигурата фантазия, както е съумяла да го направи Кейси.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР