Много малко достоверност има в официалните изявления на руската страна

...
Много малко достоверност има в официалните изявления на руската страна
Коментари Харесай

ЕК не вярва на тезата на Русия за естествената смърт на Алексей Навални

Много малко меродавност има в формалните изказвания на съветската страна в последно време, най-малко след февруари 2022 година, съобщи през днешния ден представител на Европейската комисия на конференция в отговор на въпрос, обвързван с изказванията на шефа на съветската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин, че опозиционерът е умрял от " естествена гибел ".

" Когато става дума за убийството на под надзора на режима на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, Европейският съюз неведнъж съобщи, че чака без значение интернационално следствие ", сподели представителят.

Само по този начин ще бъде реализирана изясненост и ще има достоверни изводи по какъв начин е починал Навални  добави служителят в органа на изпълнителната власт на Европейския съюз, представен от Българска телеграфна агенция.

Говорителят уточни, че за Европейски Съюз гибелта на Навални се дължи на дейностите против него от управляващите под надзора на Кремъл.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР