Много малка група политици се опитват да обслужват чужди интереси.

...
Много малка група политици се опитват да обслужват чужди интереси.
Коментари Харесай

Специално за SafeNews: Радостин Василев: Тодор Тагарев нагло обслужва чужди интереси

Много дребна група политици се пробват да обслужват непознати ползи. Интересът на българския народ е България да бъде демилитаризирана зона. Варна да не бъде обект на агресори от страна на Крим, а да бъде място за водене на договаряния. Това сподели в особено изявление за SafeNews самостоятелният народен представител Радостин Василев.

Интересът на българския народ е да на въоръжаваме никого в тази война. Този министър (на отбраната-б.а.) “агресивно и безочливо стои против ползите на България обслужва непознати ползи ”, сподели Василев.

Разписах вота преди ваканцията, сподели още Василев. Той не чака вотът да мине.

Василев предвижда, че “сглобката ” ще се задържи, тъй като “това са хора, които даже не могат да си контролират кворума в Народно събрание ”.

Според Василев от думите на Борисов никой не може да си направи ясни заключения какво споделя. ГЕРБ завършва съществуването си в този тип със загубата на София, уточни още самостоятелният народен представител.

Със загубата на няколко града е допустимо на последващи избори за Народно събрание ГЕРБ да загуби лидерската си роля, предвижда Василев.

Мустафа Карадйъ от дълго време е изолиран от Делян Пеевски в този парламент. Това води до турболенции вътре в Движение за права и свободи. Връщането на Доган не ми се коства допустимо да се случи, уточни още самостоятелният народен представител.

 

 

 

 

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР