Много мъже се държат мачовци и се правят, че са

...
Много мъже се държат мачовци и се правят, че са
Коментари Харесай

9 неща, за които мъжете се притесняват, но никога не си признават

Много мъже се държат мачовци и се вършат, че са доста уверени в себе си, даже в случай че това въобще не правилно. Тези, които не са в действителност уверени, постоянно са ядосват и стават нападателни. Но дано забележим,  защо в действителност те не са сигурни в себе си? Психолозите излагат девет аргументи.

Притесняват се, че няма да могат да угодят на дамата до себе си и то освен в леглото

За мъжа е значимо да знае, че може да направи една жена щастлива. За представителите на мощния пол е значимо да бъдат положителни съпрузи и любовници. Това им дава самочувствие и в случай че се съмняват в качествата си, тогава следствията са неизбежни. Мъжът се затваря в себе си и изживява самичък проблемите си.

Мъжете се тормозят за външния си тип

Не единствено дамите се тормозят от това по какъв начин наподобяват. Много мъже също следват своя жанр, прическа и даже употребяват подобаваща козметика. Ако намират дефекти по външния си тип, тогава могат да развият комплекси и това да затрудни съществено общуването с тях.

Мъжете се тормозят за финансовото си положение

Повечето мъже свързват своята неустрашимост с това до каква степен могат да обезпечат себе си фамилията си. За тях способността да печелят пари се равнява на степента на тяхната неустрашимост. Ето за какво мнозина желаят дамата им да е вкъщи и се усещат неловко, когато тя печели повече.

Те се тормозят … задоволително ли са мъже

Ненапразно се употребява подобен израз като „ същински мъж “. Докато ние, дамите, четем за това по какъв начин да бъдем женствени, доста мъже четат за това по какъв начин да бъдат мъжествени, същински, забавни и привлекателни.

Мъжете се тормозят за тялото си

И освен за интимните размери, само че като цяло за наднорменото тегло, мускулите, стомаха, растежа …

Мъжете се тормозят, когато не могат да управляват всичко

Мъжете имат потребност да управляват всичко, в това число и дамата. Те би трябвало да се усещат като крале. И в случай че някой сложи царствената им позиция под подозрение, това вреди на егото им.

Мъжете се тормозят какво мислят дамите за тях

За тях е значимо дамите като цяло да осъзнаят значимостта на мъжкия пол, както и, несъмнено, самите дами да ги харесват.

Някои мъже се опасяват от самотата

Дори, съгласно статистиката, повече мъже, в сравнение с дами, желаят деца. И когато не могат да продължат поколението си, стават несигурни.

Мъжете се тормозят, в случай че не са задоволително известни

Всеки човек желае да бъде харесван. Има дълбока биологична връзка в нашата потребност да заслужим обществено утвърждение и да притежаваме избран статус.  Мъжете не вършат изключение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР