Много жени си мислят, че не са достатъчно привлекателни. Те

...
Много жени си мислят, че не са достатъчно привлекателни. Те
Коментари Харесай

Визуален тест: Какъв тип жена сте и с какво привличате мъжете

Много дами си мислят, че не са задоволително привлекателни. Те считат, че мъжете гледат единствено визията. Но бъркат. Цели 85% от представителите на мощния пол, които желаят сериозна връзка, обръщат внимание не на външния тип, а на характера.

Разберете какъв вид жена сте и какво у вас притегля най-силно мъжете.

Правила за осъществяване на теста

За да получите най-точен резултат:

 

Изключете всичките си мисли. Фокусирайте се върху личната си персона. Представете си, че някой, който харесвате, ви гледа. Опитайте се да се концентрирайте върху чувствата си. Разгледайте силуетите. Кой от тях намирате, че по някакъв метод е обвързван с вас? Разчитайте на интуицията си. Тя несъмнено ще ви помогне.

Отговори на теста

Кой номер контур избрахте?

1. Спонтанна

Вие имате разтревожен темперамент. Винаги се дейна и с приповдигнато въодушевление. Мъжете усещат вашата сила и не могат да й устоят. Те се влюбват във вас от пръв взор!

2. Фатална

Щом мъжете ви видят, кръвта им стартира д акипи! Те са подготвени да се борят за вашето внимание. Привлича ги най-много това, че сте буен човек, който има специфичен магнетизъм. Вашата увереност и самостоятелност елементарно печелят сърцата на мощния пол.

3. Домакиня

Вие несъмнено знаете по какъв начин да създадете уют в къщата и да накарате мъжа да се почувства удобно. Изключително сте грижовни и деликатни към противоположния пол. Точно тези ви качества карат мъжете да ви „ носят на ръце “!

4. Романтична

Вие сте просто обаятелен човек, който се отнася нежно към противоположния пол. За мъжете сте същинска самодива. Не сте конфликтна персона и се отнасяте с почитание към обичания човек.

5. Чувствена

Вие знаете по какъв начин да съблазните мъжете единствено с един взор. Мъжът до вас се усеща съвършено! В същото време умира да ви пази, тъй като ви вижда нежна и уязвима.

6. Желязна

Вие сте Желязната лейди! Винаги целенасочена и знаете тъкмо какво желаете да постигнете. Такива дами притеглят мощни мъже. Точно такава жена мечтае да има до себе си един сериозен предприемач.

Ако към момента смятате, че въобще не притегляте мъжете, вгледайте се по-отблизо в себе си. Възможно е към момента да не сте намерили своята сродна душа, по тази причина елементарни изчакайте и се усъвършенствайте! Денят на срещата с мъжа на живота ви наближава с всеки минал ден!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР