Много жени ще се съгласят с твърдението, че свекървите им

...
Много жени ще се съгласят с твърдението, че свекървите им
Коментари Харесай

Жена отрови приятелката на сина си с пай: В мрежата я погнаха и я разпънаха на кръст

Много дами ще се съгласят с изказванието, че свекървите им въобще не са положителни дами. Е, това важи с цялостна мощ за бъдещата свекърва на една жена, която се показа в обществените мрежи с псевдонима SweNon.
Тя показа, че е била отровена по виновност на майката на гаджето си и попитала потребителите дали би било заслужено, в случай че я помоли да заплати медицинските й разноски.
Според SweNon, майката на гаджето й е направила къс от горски плодове, които отглеждала във фермата й. Момичето призна, че тя и нейният другар усещали странна миризма до момента в който ядат въпросния къс и по тази причина предизвести домакинята.

В отговор на тази забележка тя се обидила и уверила, че всичко е наред с пая.
Около половин час след изяждането на пая всички се почувствали неразположени и извикали кола за спешна помощ. Момичето не е било непрекъснато пребиваващо в тази страна, по тази причина медицинските грижи са й коствали повече от останалите – 700 евро.
Родителите на SweNon я посъветвали да изиска от майката на младежа пари за лекуването й, защото тя е отговорна за случилото се. Когато момичето се обърна към дамата с тази молба, тя го одобри като засегнатост.

За страдание и самият другар на отровеното момиче не застанал на нейна страна, защото не желал да обиди личната му майка.
Повечето консуматори поддържаха момичето и осъдиха освен приятеля й, само че и майка му.
„ Тя може най-малко да предложи да показа средствата, отделени за лекуването ти. Дори и да е изцяло почтена би трябвало най-малко са показа болката ви ”; „ Бъдещата ти свекърва е трябвало да бъде по-внимателна при готвене. И вашето гадже трябваше да осъди майка му за това, че поради нея всички сте се разболели и сте понесли финансови загуби ”, аргументират се потребителите, които пазят горкото отровено момиче.

Какво е вашето мнение по този чудноват случай? Упреквате ли бъдещата свекърва, че е предизвикала проблеми на момичето със своя къс или я оправдавате, тъй като тя не го е направила преднамерено? Ако имате сходен или не напълно сходен, само че отново горчив опит със свекървата, разкажете ни за него.
Инфо: jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР