Много жени се чудят как да се грижат за сутиена

...
Много жени се чудят как да се грижат за сутиена
Коментари Харесай

Искате сутиените да ви стоят перфектно? Никога не правете това с тях

Много дами се чудят по какъв начин да се грижат за сутиена по този начин, че да издържи дълго време, да не губи формата си и да поддържа вярно гърдите. В мрежата несъмнено не липсват препоръки. Някои консуматори поучават да перем сутиените единствено на ръка, други предлагат да ги съхраняваме в обособена кутия. Време е да научите по какъв начин да съхраните сутиена си и той да е като нов.

Правилната поддръжка на гърдите е доста значима. Сутиенът има освен естетическа функционалност. Той би трябвало да поддържа най-вече бюста и да облекчава гръбнака. Ако не е в най-хубавото си положение - презрамките му са износени и обиколката е разтегната, той става на практика неспособен. Това важи изключително за дамите, които могат да се похвалят с огромни дадености. Женските гърди се нуждаят от съответна поддръжка.

 сутиен

Експертите поучават: коства си да вършиме чистка на дрешника си на всеки няколко месеца.
След това можете да ревизирате положението на сутиените - изхвърлете тези, които към този момент не са годни за приложимост и по-късно попълнете празнините с нови.

Ако желаете сутиените да ви служат дълго време и да извършват функционалностите си, за които са предопределени, би трябвало да боравите деликатно с тях. Ето най-честите неточности:

Много дами, които желаят да завоюват повече място в дрешника, поставят едната чашка на сутиена в другата. Това е огромна неточност. Огъването на чашките ги кара да губят формата си.

 сутиен

Друга неточност, която редуцира живота на сутиените е тази, обвързвана с носенето им. Представителките на нежния пол закопчават сутиена начело и по-късно го местят, с цел да заеме вярното място. Това кара периметъра на сутиена да загуби своята разтегливост и не би трябвало да се случва.
Сутиените не би трябвало да се перат след всяко носене. Ако хвърлим сутиените в пералнята, дружно с другите облекла, можем да сме сигурни, че след няколко пранета те ще се раздължен и ще изгубят първичната си форма.

 сутиени
Най-доброто решение е ръчното пране с мек препарат. Тогава можете да сте сигурни, че сутиенът ще продължи да извършва функционалността си и след изсъхване.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР