Много жени мечтаят за връзка със силен мъж. И често

...
Много жени мечтаят за връзка със силен мъж. И често
Коментари Харесай

5 признака, че жената си има работа с безчувствен мъж

Много дами мечтаят за връзка със мощен мъж. И постоянно в критерия за мощ влиза освен физическа мощ, само че и въздържаност, здравомислие и благородно успокоение. Казано другояче това е всичко, което влагаме в израза „ мъж на място “.

Но не всяка жена е в положение да разграничи изброените качества от елементарна липса на страст и има неприятния шанс да свърже ориста си не със мощен, а просто с безсърдечен човек.

И по този начин, по какъв начин да разпознаете, че връзката е почнала с безсърдечен мъж, който не е кадърен на мощни усеща? Ето 5 знака, които да ви ориентират.

Безразличие към спорове и противоречиви обстановки

Всички двойки от време на време имат различия и спорове. Разликата е единствено в методите за тяхното разрешаване: някой построява градивен разговор, а за някой е по-лесно да изрази насъбраните искания върху страсти. Ако си имате работа с безсърдечен мъж, ще го познаете по дебелокожието.

Той не се нуждае от сърдечни диалози. Защо? Защото той работи, воден само от личните си концепции и не разисква нищо с партньорката си. Камо ли пък да й зачете мнението.

Постоянно търсите опрощение за безразличието на мъжа до вас

Това е още един сигурен знак, че си имате работа с безсърдечен мъж. Но нормално дамата в тази обстановка се пробва да оправдае избраника си, хранейки напразни очаквания. Тя твърди, че му лишава малко повече време, само че в последна сметка най-сетне ще покаже най-малко някакви усеща. Но това нормално не се случва.

Несигурност по отношение на бъдещето

Недоверието и изолацията при започване на връзката са задоволително нещо. Но в случай че, откакто е живял дълго време с партньорката си, в случай че мъжът към момента е апатичен към взаимното бъдеще и не споделя концепциите си за него, тогава е все по-трудно да се намерят извинения за сходно държание. По-добре е да забравите за този човек и да не губите скъпи години живот с него.

Нежелание да работи върху връзката ви

Мързелив ли е да поправя неточности и да се трансформира? Е, това е още един индикатор, че е леден и апатичен към протичащото се в живота му, да не приказваме за живота на дамата.

Партньорът ще би трябвало да поеме цялостната отговорност за сигурността на връзката и да свърши работата за двама. Въпросът е единствено докога ще й стигнат силите.

Отдалеченост

Да, доста мъже желаят да се усещат свободни в връзките си. Но независимостта не трябва да се бърка с цялостното отделяне и неналичието на отговорност. А тъкмо по този начин се държи безчувствения мъж. Той не се възприема като едно цяло с дамата до себе си и прецизно разделя в кои зони да допусне жена си и къде да я държи на разстояние от себе си.

 

Да, можете да се пробвате безпределно да разтопите сърцето на безчувствения мъж, надявайки се, че любовта прави чудеса. Но би трябвало да сте готови за обстоятелството, че подобен сътрудник ще остане същия до края на дните си.

Тук изборът си остава за дамата – да играе ролята на спасителката на „ ледения крал “ или да избави самата себе си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР