Много изненади ще предложи на зрителите най-романтичният риалити формат в

...
Много изненади ще предложи на зрителите най-романтичният риалити формат в
Коментари Харесай

Истински екшън в Един за друг: Тичане, копаене и стадо крави

Много изненади ще предложи на феновете най-романтичният риалити формат в ефира -  " Един за различен ". След първите провокации, в този момент е ред участниците да се впуснат в същинското съревнование, изходът от което ще дефинира огромните спечелили. В новия сезон играта ще бъде още по-вълнуваща с цели четири тествания - с изключение на самостоятелните надпревари и тези с сътрудници, ще има борба за избавление. Увеличава се и броят на застрашените от отпадане и към този момент цели четири двойки ще се борят за оставане във вилата на любовта.

Любимото фамилно предаване ще има и  " Супердвойка на седмицата “ - мъжът и дамата, събрали най-голяма сума в сметката си след последните три игри. Партньорите, съумели да се оправят най-добре, ще получат специфични привилегии – ще бъдат предпазени от номинация и ще се снабдят с значимо преимущество. 

В първото си индивидуално изпитание дамите ще би трябвало да дадат най-хубавото от себе си, тъй като ги чака същински екшън, включващ бягане, копаене и стадо крави. Всичко това – в публично облекло и на токчета. Във втората част от играта ролята на кавалерите ще бъде от изключително значение. Те ще би трябвало да познаят избора на нежните им половинки от лист с най-честите рецензии, които мъжете насочат към дамите. Ако дамите познаят най-малко четири от тях, печелят залозите. Най-бързата по трасето ще има право на спомагателна неточност, а най-бавната - наложително би трябвало да познае всички отговори на своя сътрудник. 

Какви залози ще създадат кавалерите? Доколко дамите разпознават рецензиите към себе си и могат да износят товара на негативите си? Как ще се оправят дамите с първото самостоятелно съревнование и коя двойка ще остане на дъното на класацията, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР