Много изкуствен интелект, но и достатъчно нов и интересен потребителски

...
Много изкуствен интелект, но и достатъчно нов и интересен потребителски
Коментари Харесай

Новите Pixel устройства от Google: Сгъваем телефон, мощен таблет и потенциален бестселър

Много изкуствен интелект, само че и задоволително нов и забавен потребителски хардуер показаха от Гугъл на своята I/O конференция за разработчици. Pixel серията от устройства се уголемява във всички направления - с нов смарт телефон от междинен клас, сгъваемо устройство и таблет.

Контекст : Гугъл напредва доста деликатно като хардуерен производител. В началото беше серията Nexus, която беше по-скоро нишов артикул за софтуерни запалянковци. От 2016 година методът се промени с Pixel - устройства от висок клас, при които Гугъл интегрира програмен продукт и хардуер сходно на Apple.

Изчистената версия на операционната система Android и впечатяващото качество на логаритмите за обработка в действително време на фотосите от камерата са след плюсовете на Pixel серията, само че тя се предлага на определени пазари. Логичен е въпросът " Защо? ".
 Снимка 617703
Източник:

Гугъл в никакъв случай не са го казвали непосредствено, само че през годините компанията сигурно е вземала под внимание връзките си с останалите смарт телефон производители, които не биха желали да виждат мощен съперник на флагманите си от своя сътрудник, която им дава операционната система. Фактът, че огромен състезател като Samsung продължава редом да поддържа лични базови приложения и самостоятелен магазин за игри и програмен продукт демонстрира какъв брой огромно е " доверието " в Гугъл.
 Гугъл
Гугъл " отвръща на удара " с две дузини нови AI артикули

Компанията интегрира свои и непознати платформи с изкуствен интелект

Pixel 6 и Pixel 7 трансформираха обстановката с доста нападателно ценово позициониране, внедряване на създадения взаимно точно със Samsung процесор Tensor и разширение на предлагането по света. Сега Гугъл вършат идната крачка.

Детайли : Всяко от новите устройства създава ниша, в която Pixel има огромен капацитет за напредък.

Pixel Fold : Сгъваемите телефони към момента са по-скоро нишови устройства за почитатели, само че е въпрос на авторитет да участва такова в продуктовата гама. Новият модел е много стилен (5,8 инча външен екран), като се има поради, че в него се крие 7,6-инчов таблет, който разчита на отвесен пантов механизъм. И двата панела за 120-херцови с OLED технология и пропорциите им са по-удобни за приложимост от тези на Samsung Galaxy Z Fold 4, да вземем за пример.
 Гугъл нападателно увеличи задачите за Pixel 6
Гугъл нападателно увеличи задачите за Pixel 6

Компанията се надява да завоюва по-голям пазарен дял

Основната камера е 48-мегапикселова и има оптична стабилизация, като също така има два 10,8-мегапикселови модула за телефото и ултраширокоъгълна снимка, а всеки екран върви в комплект с 8,3-мегаписелова селфи камера. Батерията е с потенциал от 4800 mAh, като е разграничена на две - по една във всяка половина.
 Снимка 617702
Източник:

От Гугъл признават, че не престават да работят по удобството на работа с " чистия " Android на сгъваеми устройства - оптимизациите при моделите на Samsung, Huawei, Xiaomi и така нататък са дело на съответните производители. Цената на Pixel Fold не е дребна - 1800 $, само че целевата публика евентуално няма да има огромен проблем с това, защото след месеци клюки и течове на информация приказваме за премиум устройство с паметен статут.

Pixel 7a : Преди година Гугъл изненадаха всички, когато сложиха своя флагмански Tensor процесор в по-достъпния Pixel 6a и продажбите на модела бяха повече от положителни.

Сега компанията прави още по-смела стъпка, като новият Pixel 7a се приближава допустимо най-вече до смарт телефоните от " тежка категория ". Той получава втората генерация Tensor процесор, нова 64-мегапикселова съществена камера със стабилизация, селфи модул с 4K видео, както и 90-херцов OLED екран.
 Снимка 617704
Източник:

Първите проби демонстрират, че новият смарт телефон от междинен клас в някои случаи се оправя по-добре дори от настоящия флагман на Гугъл в основното за серията - фотографията. Всичко това има цена - тя е 499 $ и на другите пазари приближава Pixel 7a на под 100 $ от Pixel 7. В това няма нищо инцидентно.

Инфлацията подвигна цените на всички смарт телефони. Най-добрият модел от междинен клас на Samsung - Galaxy A54, също се предлага по-скъпо спрямо предшественика си от предходната година, а като продуктивност и качество на камерите отстъпва на Pixel 7a поради доста по-слабия си процесор. Качественият Super AMOLED екран мъчно компенсира разликата.
 Криза на пазара на смарт телефони: спадът продължава
Криза на пазара на смарт телефони: спадът продължава

Акциите на най-големия в света производител на чипове за мобилни телефони се сринаха

Високите характерности на Pixel 7a са явен знак, че по-късно през тази година флагманите от предстоящата осма серия на Гугъл ще са с доста усъвършенствания, които обаче ще могат и да са на по-висока цена.

Pixel Tablet : Повече от десетилетие Android производителите несполучливо се пробват да разклатят превъзходството на iPad при огромните смарт устройства. Днес към този момент никой не има вяра, че таблетът ще размени преносимия компютър, само че към момента той е несравнимо по-удобен от смарт телефона за гледане на видео, четене, гейминг и по-леки офис задания.
 Гугъл показа нови смарт телефони, часовник и таблет
Гугъл показа нови смарт телефони, часовник и таблет

Компанията ще създаде личен смарт часовник за първи път

Към всичко това от Гугъл прибавят и ръководство на " умния " дом. Новият Pixel Tablet се трансформира в център за ръководство на смарт устройства, само че също така на 11-инчовия му екран може да се играят игри и да се гледа мултимедийно наличие, като за бързодействието се грижат Tensor 2 процесор и 8 GB оперативна памет.

Батерията е задоволителна за половин ден видео, а цената - 499 $ в Съединени американски щати и 679 евро в Германия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР